Član
Polo je napisao(la):a kako bi bilo da ja skinem svoj onaj obicni filter da ostavim samo gljivu jer ja svoj filter nisam ni vadio
Hehe sto me nasmija pravo, lud si nam pravo, joj uljepsa mi dan.
Polo je napisao(la):a kako bi bilo da ja skinem svoj onaj obicni filter da ostavim samo gljivu jer ja svoj filter nisam ni vadio
Aaaaa legendoooo hahahahahahah ... Dobar si , dobar ... A mi se slomismo objašnjavajući ... Hahahahahah jesi nas isfur'o ...Polo je napisao(la):a kako bi bilo da ja skinem svoj onaj obicni filter da ostavim samo gljivu jer ja svoj filter nisam ni vadio
haringa je napisao(la):I kad skines stock filter i ostavis ovaj sportski neces dobiti nista na zvuku, najbolji zvuk ces osjetit kad uklones zadnji lonac. Inace zvuk je najbolji bez ikakvog filtera.
Znaci razlika u zvuku se ne primjeti sa standardnim auspuhom. Čak je mala razlika u zvuku sa i bez filtera (bez zadnjeg lonca)
mislis da uz stock sto sam skino skinem i gljivu ?nismo je napisao(la):haj probaj bez filtera pa javi kako je
Polo je napisao(la):mislis da uz stock sto sam skino skinem i gljivu ?nismo je napisao(la):haj probaj bez filtera pa javi kako je
George je napisao(la):Stock filter malo neravnomjerno izbuši, pa ćeš dobiti zvuk
Polo je napisao(la):George je napisao(la):Stock filter malo neravnomjerno izbuši, pa ćeš dobiti zvuk
ma nemam sta busit onaj stock filter malen i okrugal isto ono sranje sto se zimi preko usiju stavlja