E ovako dragi moji toliko sam puta presao Bihac-Prijedor da znam napamet sve krivine
Iz pravca Bihaca hoce stojati (mislim na policajce) :icon_cry: prije Srbljana cesto gdje se skrece za Cazin, onda vole stojati i na autobuskoj stanici negdje od prilike na sred kanjona (Bihac-Bos.Krupa), u Bos.Krupoj mozete se nadati svugdje tako da opusteno polako po ogranicenju
Onda Bos.Krupa-Otoka takodje cesto stoje kod Cavkunovica na izlazu iz Krupe, ulaz u otoku ima ih isto onako srednje
Put Otoka-Bos.Novi SAMO GAS
u Bos.Novom nema nigdje u gradu samo nekad rijetko skroz stoje kod pumpe "Gagi" (nisam siguran jel se tako zove benz. pumpa) na izlazu iz Novog prije mosta.
Bos.Novi-Prijedor SAMO GAS samo pazite nekad se znaju kriti iza betonskog zida na jednom autobuskom stajalistu (nemogu se nikako sjetiti sada imena uglavnom kada se sjetim stavicu i ime sela)
A obrnuto Prijedor-Bihac je isto da opet nepisem :icon_smile:
Vec sam dovoljno imao problema zbog plave pozicije i voznje poslije 23 h i slova "P" (koji je popularan medju "pocetnicima") :icon_cry: ali jos dva mjeseca i nisam vise "pocetnik"