Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nesto mi ova prednja lijeva felga izgleda cudno, mozda ja grijesim. I prednja desna felga je prava, s obzirom da je "smotan" volan u desno. Ostalo sve za 10!
evo da podijelim jedan rad s natjecanja mislim i sad je u toku al vodim..:icon_smile:..za sat vremena truda nisam imo vise sta ubaciti mozda drugu pozadinu...:icon_smile:
eee hvala drugovi a vjeruj te da je ovo sat i po vremena,a zelim jedan rad raditi pet do sedam dana nije bitno koje je auto da uradim sve detalje all nema se vreman fax obaveze i tad..hvala jos jednom,,,
jest jebemu misaa trebo je uz sami far da ide il ovaj desni da razvucem malo da dodje ispod fara da bude izjednaceno...ne mogu oci stici sto ruke urade...hvala floyd druzee..
ajde vac kada tako dobro radite u ps-u da mi netko moga golfa zabije u pod,stavi bbs rc u pink boji,maska bez znaka crna,farovi crni, i lajsne i kvake od vrata u plavo..