OmO Član 08.10.2012 #511 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Tesko naci sliku sa 2 auta da je normalna :icon_biggrin:
tarik_91 Član 08.10.2012 #512 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Zato se nadju dvije pojedinacne slike i stave na jednu pozadinu... :icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Zato se nadju dvije pojedinacne slike i stave na jednu pozadinu... :icon_smile:
soffa Član 08.10.2012 #513 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ee problem je naci lijepu pozadinu nije problem auto srediti,,nego ga uklopiti u neku pozadinu pogotovu dva..
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ee problem je naci lijepu pozadinu nije problem auto srediti,,nego ga uklopiti u neku pozadinu pogotovu dva..
tarik_91 Član 09.10.2012 #514 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Eh pa lahko je kad je sve na gotovo, samo zamijeni dijelove..Fino nadjes slicne perspektive pa uklapas, bar slika ima po netu kolko ti bog hoce....
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Eh pa lahko je kad je sve na gotovo, samo zamijeni dijelove..Fino nadjes slicne perspektive pa uklapas, bar slika ima po netu kolko ti bog hoce....
soffa Član 16.10.2012 #515 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike nije bas zavrsena slika al et da podijelim s vama..
tibor987 Član 17.10.2012 #517 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Citigo je do jaja ispao, sa kojeg auta je donji dio branika ?
OmO Član 17.10.2012 #518 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Ser*ss :icon_eek: :icon_eek: Svaka cast na ovom radu, predobaar !! Samo jedna greskica na vratima, ostao ti je odsjaj ulice sa 1. slike, ostalo je
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Ser*ss :icon_eek: :icon_eek: Svaka cast na ovom radu, predobaar !! Samo jedna greskica na vratima, ostao ti je odsjaj ulice sa 1. slike, ostalo je
soffa Član 17.10.2012 #520 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ee hvala ljudi a omo nisam uspio zavrsiti to na vratima..tibore branik je sa ford mustanga..ko bi reko da stoji ovako na malom citigu..:icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ee hvala ljudi a omo nisam uspio zavrsiti to na vratima..tibore branik je sa ford mustanga..ko bi reko da stoji ovako na malom citigu..:icon_smile:
Phantom Član 17.10.2012 #521 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike golf je :icon_eek::icon_eek::icon_eek: svaka cast
soffa Član 18.10.2012 #522 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo jednog opela meni dragog nije pretjerano bar ja mislim moglo je jos al spva mi se...:icon_smile: i naravno jedan nijansa kao dragonova astra mislim na boju mada nisam bas ubo pravo s bojom..:icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo jednog opela meni dragog nije pretjerano bar ja mislim moglo je jos al spva mi se...:icon_smile: i naravno jedan nijansa kao dragonova astra mislim na boju mada nisam bas ubo pravo s bojom..:icon_smile:
B.M - Floyd Član 18.10.2012 #523 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike A šta je sa ovom sivom lajsnom na masci ? :/ Nema je ni na originalu ali ovako mi nekako nije kompletan rad :icon_rolleyes:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike A šta je sa ovom sivom lajsnom na masci ? :/ Nema je ni na originalu ali ovako mi nekako nije kompletan rad :icon_rolleyes:
edo_benz Član 18.10.2012 #524 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ljepsa je orginal da se nelazemo :lol:
djordjep Član 19.10.2012 #525 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike B.M - Floyd je napisao(la): A šta je sa ovom sivom lajsnom na masci ? :/ Nema je ni na originalu ali ovako mi nekako nije kompletan rad :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Krom lajsna je na sva tri auta , samo se na desnoj strani oslikava kaldrma , pa izgleda kao nastavak mrežice.
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike B.M - Floyd je napisao(la): A šta je sa ovom sivom lajsnom na masci ? :/ Nema je ni na originalu ali ovako mi nekako nije kompletan rad :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Krom lajsna je na sva tri auta , samo se na desnoj strani oslikava kaldrma , pa izgleda kao nastavak mrežice.