SOFFA-NOVE SLIKE 2014.

SOFFA-NOVE SLIKE 2014.

OmO

Član
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike

Tesko naci sliku sa 2 auta da je normalna :icon_biggrin:

Član

Zato se nadju dvije pojedinacne slike i stave na jednu pozadinu... :icon_smile:

Član

ee problem je naci lijepu pozadinu nije problem auto srediti,,nego ga uklopiti u neku pozadinu pogotovu dva..:D

Član

Eh pa lahko je kad je sve na gotovo, samo zamijeni dijelove..Fino nadjes slicne perspektive pa uklapas, bar slika ima po netu kolko ti bog hoce....

OmO

Član

Ser*ss :icon_eek: :icon_eek:

Svaka cast na ovom radu, predobaar !! :cool::cool:
Samo jedna greskica na vratima, ostao ti je odsjaj ulice sa 1. slike, ostalo je ;)

Član

ee hvala ljudi a omo nisam uspio zavrsiti to na vratima..tibore branik je sa ford mustanga..ko bi reko da stoji ovako na malom citigu..:icon_smile:

Član

evo jednog opela meni dragog nije pretjerano bar ja mislim moglo je jos al spva mi se...:icon_smile:
i naravno jedan nijansa kao dragonova astra mislim na boju mada nisam bas ubo pravo s bojom..:icon_smile:
opelastra20101280x960wa.jpg

opelastra20101280x960wal.jpg
opelastra20.jpg

A šta je sa ovom sivom lajsnom na masci ? :/ Nema je ni na originalu ali ovako mi nekako nije kompletan rad :icon_rolleyes:

Član

B.M - Floyd je napisao(la):
A šta je sa ovom sivom lajsnom na masci ? :/ Nema je ni na originalu ali ovako mi nekako nije kompletan rad :icon_rolleyes:

Krom lajsna je na sva tri auta , samo se na desnoj strani oslikava kaldrma , pa izgleda kao nastavak mrežice.