B.M - Floyd Član 17.09.2012 #497 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Odlično ! Srce u neku življu boju,moje mišljenje
soffa Član 17.09.2012 #498 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Ooo pa hvala kolega cunjeru,,a naprimjer koja boja...
B.M - Floyd Član 17.09.2012 #499 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Kolega ćuneru naprimjer crvena ili narandžasta Neko moje subjektivno mišljenje Crvena
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Kolega ćuneru naprimjer crvena ili narandžasta Neko moje subjektivno mišljenje Crvena
B.M - Floyd Član 18.09.2012 #501 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Nisi ubo nijansu :lol::lol::lol::lol: Pokušaću ofarbati kad se dočepam svog kompjutera,da vidiš kako sam ga zamislio ! Još jednom svaka čast
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike Nisi ubo nijansu :lol::lol::lol::lol: Pokušaću ofarbati kad se dočepam svog kompjutera,da vidiš kako sam ga zamislio ! Još jednom svaka čast
soffa Član 18.09.2012 #502 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike B.M - Floyd je napisao(la): Nisi ubo nijansu :lol::lol::lol::lol: Pokušaću ofarbati kad se dočepam svog kompjutera,da vidiš kako sam ga zamislio ! Još jednom svaka čast Kliknite za proširenje... e vazii prepustam ti tu cast..razvali ga...
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike B.M - Floyd je napisao(la): Nisi ubo nijansu :lol::lol::lol::lol: Pokušaću ofarbati kad se dočepam svog kompjutera,da vidiš kako sam ga zamislio ! Još jednom svaka čast Kliknite za proširenje... e vazii prepustam ti tu cast..razvali ga...
soffa Član 24.09.2012 #503 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo malo preradio brudinog audija farbat ce se sledece godine pa reko par primjera da odradim ima u njegovoj temi crveni...:icon_smile: aa ova je malo perla boja iz zelene da izbija plavo..:icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo malo preradio brudinog audija farbat ce se sledece godine pa reko par primjera da odradim ima u njegovoj temi crveni...:icon_smile: aa ova je malo perla boja iz zelene da izbija plavo..:icon_smile:
soffa Član 25.09.2012 #505 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ZA NJU SAM TI I GOVORIO NAMA..SA S3 JA MISLIM DA JE ALI NOVA GENERACIJA...
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike ZA NJU SAM TI I GOVORIO NAMA..SA S3 JA MISLIM DA JE ALI NOVA GENERACIJA...
soffa Član 06.10.2012 #506 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo i ovaj sepet da odradim..nije mi puno trebalo sat jedan..:icon_smile:
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike evo i ovaj sepet da odradim..nije mi puno trebalo sat jedan..:icon_smile:
soffa Član 08.10.2012 #508 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike oo hvala kolega nego,imal sta za nas da se opet bacimo na poso..
RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike oo hvala kolega nego,imal sta za nas da se opet bacimo na poso..
soffa Član 08.10.2012 #510 RE: Moji radovi u PS-u... Nove slike slazem se....nego imal kakvih fotki da sklopimo duet...:lol: