Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
haha ma ovo je sinoc bilo uradjeno pa reko da sve ne postavljam a sad sam radio peugeotha 407 jaranu pa reko i ovo da postavim nisam sinoc,,,,:icon_smile:
et i ja danas nasao slike mada nakok tolikog vremena uocio sam da ima gresaka ali svidio mi se rad..ima jos radova ali nisu bas extra ko pocetni....:icon_smile:
evo rada ali ne dovrsen ako budem imao vremena uradit cu ga ipak sam ga postavio ima gresaka i previse brus i jos detalja treba da dodje tu ali nisam mogao izdrzati da ne postavim....
to je bas bilo brzinski pa bit ce za 15 dana rad kako treba jer necu imati vremena zauzet sm sad previse....u svemu dobro ce doci par sugestija od vas da to dobro ispadne...:icon_smile:
hehe haj nek si postavio bmw u ove VW-ovce....bas mi nesto drago bi a i nisi pretjero bas je kulturica....
a i ja reko da prestavim jettu coupe...nije mi se svidio prvi rad zato ga nisam ni zavrsio al evo sad mi je malo srce na mjestu ipak nesto sto ja volim....:icon_smile: