trizex je napisao(la):Ja jedva cekam vcrs da se vozam
s1ck je napisao(la):trizex je napisao(la):Ja jedva cekam vcrs da se vozam
i ja bi rado ali neda mi stara
jusuf je napisao(la):Evo jedan video sa tuzlarija kako je bilo uz Gradinu jutros, samo me zanima gdje su ljudi krenuli jutros sa ljetnim gumama, a jos uz Gradinu :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0pLusE8Nbwg&feature=player_embedded[/video]
trizex je napisao(la):s1ck je napisao(la):trizex je napisao(la):Ja jedva cekam vcrs da se vozam
i ja bi rado ali neda mi stara
To je najgore
NeverMind je napisao(la):i meni je ista situacija kaze gdje ces po ovom niko te izvuci nece
menso206 je napisao(la):NeverMind je napisao(la):i meni je ista situacija kaze gdje ces po ovom niko te izvuci nece
haha i meni isto stara kaze al je ona zaspala malo i ja sa otisao hehe malo se vozao sa curom al mi se naljutila :icon_rolleyes: prepao je kad sam se okreno pod rucnom :lol:
mokeBass je napisao(la):menso206 je napisao(la):NeverMind je napisao(la):i meni je ista situacija kaze gdje ces po ovom niko te izvuci nece
haha i meni isto stara kaze al je ona zaspala malo i ja sa otisao hehe malo se vozao sa curom al mi se naljutila :icon_rolleyes: prepao je kad sam se okreno pod rucnom :lol:
dobar si ti, ja neki dan bio sa curom, okrenuo se pod rucnom i zavrsio u kanalu... obruko se dzaba