VR6Boki Član 25.02.2012 #1.021 U Sarajevu od ponedjeljka opet snijeg i hladnije, al bar se vecina ovog snijega istopila do sada :icon_biggrin:
U Sarajevu od ponedjeljka opet snijeg i hladnije, al bar se vecina ovog snijega istopila do sada :icon_biggrin:
E edoze Član 26.02.2012 #1.023 U Zenici kisa,ja jutros isao prat auto:lol: onaj lik na praonici gleda u mene mislim da ni nece snijega vise bit,ono,ako i bude,nece se zadrzavat
U Zenici kisa,ja jutros isao prat auto:lol: onaj lik na praonici gleda u mene mislim da ni nece snijega vise bit,ono,ako i bude,nece se zadrzavat
S Sarajlic Početnik 26.02.2012 #1.024 Ja vec zadnjih par dana svaki dan perem auto normalno tako da hebo snijeg :icon_smile:
tibor987 Član 26.02.2012 #1.026 sandy_mo je napisao(la): Nemoj vise snjega ocu da operem auto kako treba Kliknite za proširenje... Pada kisa, ostavi ga samo vani :lol:
sandy_mo je napisao(la): Nemoj vise snjega ocu da operem auto kako treba Kliknite za proširenje... Pada kisa, ostavi ga samo vani :lol:
FirellesMonster Član 26.02.2012 #1.028 menso206 je napisao(la): evo sad sam ustao i gledam vani pada snijeg ima 10-ak cm Kliknite za proširenje... :icon_eek::icon_eek:
menso206 je napisao(la): evo sad sam ustao i gledam vani pada snijeg ima 10-ak cm Kliknite za proširenje... :icon_eek::icon_eek:
Oggy Početnik 26.02.2012 #1.029 menso206 je napisao(la): evo sad sam ustao i gledam vani pada snijeg ima 10-ak cm Kliknite za proširenje... de umij se jos jednom i pogledaj
menso206 je napisao(la): evo sad sam ustao i gledam vani pada snijeg ima 10-ak cm Kliknite za proširenje... de umij se jos jednom i pogledaj