Evo da se i ja malo ukljucim ovdje ...
Mislim da bi trebalo biti neko kao udruzenje , po meni bi trebalo da postoji nesto kao pomoc klubovima da organiziraju nest, tipa finacijski ... Nemora to udruzenje dati klubu pare , da nebi rekli da su ih pokrali ,al moze donirati semafor,ogradu i jos neke stvari ... gdje jos imaju i svoju reklamu.
Evo moj klub Auto -Moto Klub 70 Sanski Most , mlad je klub, jos nije krenuo kako treba s radom glavni razlog : PARE
Rado bih napravili tipa nesto 402m , tuning styling okupljanje i sl. al odakle toliki novac ???
Nesto ce dati opcina ako odobri , nest ce i klub naci para al to je sve za jednu 0 veliku...
Dusa me boli , sto znam da kad bih napravio trku 402m a znam da bi dosli REPO, Basta i Edo_16V i ostala ekipa , i jos plus ova dijaspora s svojim AMG-ovima i ostalim autima , i znam da bi doslo gledat 1500 dusa minimalno tu trku gdje bi se grad pamtio tako nesto , a i vjerovatno street race scena s tolikim brojem gledanosti ... al za to sve treba punooo para .
A ovako se "sugam" trazim od opcine i sportskog saveza neku donaciju da se napravi bilo sta , pa makar voznja spretnosti ... pa cemo vidjeti kako ce ispasti na kraju svega .
Sve u svemu , sto se mene tice zasad nist nemogu obecati , nazalost je tako
VOLJU IMAS ; LOKACIJU IMAS : AL ONO GLAVNO NEMAS : FINANCIJE ...