emir_89 je napisao(la):matori bi sa lahkocom derno onog vaseg cigancica... :lol:
MTR je napisao(la):lazov svapski , ne da mu zena
bravof je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sta ce mu bolid kad je toliko sposoban dobar i nadaren...:lol::lol::lol:
bravof je napisao(la):gospodine Vernese,to sam htjeo i da cujem od tebe...zato sto prosle sezone nisi bas tako mislio,...dok je hamilton pobjedjivo,,,te pobjede si mu pripisivo kao talenat...:lol:
a ove sezone mjenjas misljenje i sad tvrdis da je do bolida....
mi ostali navijaci F1 je prosle sezone ako se sjecas komentarisao oko bolida i vozaca i da vise od 80% cini kvalitet bolida a tek onda vozac...a ja ne bi rekao da si se ti slozio s nama
bravof je napisao(la):nodi nisi u tjeku...
bravof je napisao(la):gospodine Vernese,to sam htjeo i da cujem od tebe...zato sto prosle sezone nisi bas tako mislio,...dok je hamilton pobjedjivo,,,te pobjede si mu pripisivo kao talenat...:lol:
mi ostali navijaci F1 je prosle sezone ako se sjecas komentarisao oko bolida i vozaca i da vise od 80% cini kvalitet bolida a tek onda vozac...a ja ne bi rekao da si se ti slozio s nama
bravof je napisao(la):ima tema Vijest F1,
pa se prosle godine komentarisalo vezano za slicnu temu..
a moj post se odnosio na proslu sezonu...
nodi nista licno..
Vernes_AMG je napisao(la):bravof je napisao(la):gospodine Vernese,to sam htjeo i da cujem od tebe...zato sto prosle sezone nisi bas tako mislio,...dok je hamilton pobjedjivo,,,te pobjede si mu pripisivo kao talenat...:lol:
ajd malo potrazi sta sam ja napisao jer se meni neda , uvijek sam govorio da je do bolida al da je vise od 20% do vozaca jer je i Kovalainen imao isti bolid pa sto nije imao tako dobre rezultate