KRVOLOK je napisao(la):Jel bio Hota i Frzop?
Koje je najbolje vrijeme?
mislim nisam ti mogao presutit.nemislim nista zlonamjerno.ak ti imas bmw ili neku drugu marku nemoras vw nazivati smecom.hocu ti skrenuti paznju o cemu se radi..jedini auti koji idu dobro su iz vw-koncerna.,zato ljudi i slazu aute koji idu. a,ta vw smeca idu jako dobro pa zato ako se nemozes s time pomirit onda nemoj ni tako govorit.ps bez ljutnje...bmwscaner je napisao(la):ima dado je uzeo klasu 13 sa kadett turbo
slovenac sa hondom klasu 12
Romanov golf na nesrecu sasuo mjenjac
maza mali uzeo klasu 15 ( Lujo Rakic 325ix 15.046 na prvom izlasku na sr uzeo 2 mjesto BMW X POWER RULZ
a dalje klase da i ne spominjem bila je uglavnom gomila onog vw smeca zvanog golf gti itd.....
KRVOLOK je napisao(la):
pa niko nije rekao da nema konkurencije ali glupo je da se trka sa autima od 13,14 sec.
Znali smo da nece doci vecina ovih sto moze ici 11 sec pa zato nismo ni dosli,nemozemo samo zbog tebe ici toliki put
Ipak je on za sad najbrzi iz BiH,na uzbrdici 11.4xxx,vama je u interesu da ga skinete ako mozete do kraja godine
dragan je napisao(la):eh romane ! bit ce bolje vjerujem da tvoj golfinjo ima jako puno snage...lol
KRVOLOK je napisao(la):pa moras sve kompletno napraviti,steta je da motor ostane bez nitra...
Vjerujem ja da tvoj auto dobro ide,nema tu govora...na tolikom pritisku turba mora dobro ici.
KRVOLOK je napisao(la):cudi me da je u trecoj pukao,mora da nije skroz usaltao brzinu i da je srubio pola zupcanika,to je cesto desava kad je veliko oprecenje na sltanju,sinhron neubaci do kraja brzinu a ti pustis kvacilo i samo ga srubi.ako je brzina bila ukopcna dokraja onda je to pravi problem jer tesko da ces naci jaci mjenjac.Ja mislim ipak da je samo pola zupcanika bilo na udaru
JUiCe je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):ima dado je uzeo klasu 13 sa kadett turbo
slovenac sa hondom klasu 12
Romanov golf na nesrecu sasuo mjenjac
maza mali uzeo klasu 15 ( Lujo Rakic 325ix 15.046 na prvom izlasku na sr uzeo 2 mjesto BMW X POWER RULZ
a dalje klase da i ne spominjem bila je uglavnom gomila onog vw smeca zvanog golf gti itd.....
http://www.youtube.com/watch?v=FiyFvLjWqhw
Evo pa pitaj ovog kolegu sa 2.5 BMW kako izgleda guza od GTi-a
KRVOLOK je napisao(la):Jel bio Hota i Frzop?
Koje je najbolje vrijeme?