RedLine je napisao(la):Sto mi je nesto ovaj uno proradio,svi neke masine 2.5,3.0 5,6 klipova,kod mene 1.3 i mali klipici i 15.5 cisto vrijeme i prednji pogon,samo da jos kupim intercooler veci i slick gume i moja je 15 klasa!!! Vidimo se opet u mostaru u septembru!!!
KRVOLOK je napisao(la):vama??? mislim na sve iz BiH koji mogu da ga preteknu,pisao sam romanu pa sam zato rekao vama misleci i na njega.
Jel ima jos sta nejasno,da pojasnim?
mazamali je napisao(la):RedLine je napisao(la):Sto mi je nesto ovaj uno proradio,svi neke masine 2.5,3.0 5,6 klipova,kod mene 1.3 i mali klipici i 15.5 cisto vrijeme i prednji pogon,samo da jos kupim intercooler veci i slick gume i moja je 15 klasa!!! Vidimo se opet u mostaru u septembru!!!
o tom potom ..prvo skoci pa reci hop ....pogledaj kad srcsarajevo izbaci tabele svih vremena br.7 kako je vozio u 15 hihihihihihihjihihihih
ccccccccccccccccccccc
JUiCe je napisao(la):Jbg zeleni kec me uzeo za stotinku i lik uze prvo mjesto
bmw 330d je napisao(la):JUiCe je napisao(la):Jbg zeleni kec me uzeo za stotinku i lik uze prvo mjesto
jeli tvoj ovaj sivi Bmw ako je exstra izgleda , i koliko ima ps..
KRVOLOK je napisao(la):pa mi drzimo rekord
a nije fazon rekord nego trkanje,a kako su svi 11 sec odustali od mostara ni mi onda nismo isli,a to da neko ovo radi zbog para je smjesno i glupo da neko moze i da pomisli a pogotovo mi je cudo da josko tako misli,nemam pojma o cemu se radi.
sUx je napisao(la):KRVOLOK je napisao(la):pa mi drzimo rekord
a nije fazon rekord nego trkanje,a kako su svi 11 sec odustali od mostara ni mi onda nismo isli,a to da neko ovo radi zbog para je smjesno i glupo da neko moze i da pomisli a pogotovo mi je cudo da josko tako misli,nemam pojma o cemu se radi.
bice vama rekord...sve ja to postujem al da se toliko dizete u nebo radi auta sa dva motora to je smjesno... lancia ce da vas usisa mozete staviti i treci motor u sredinu u kadeta dzaba vam i sa jednim motorom i bez nitra ce vas Hota usisat i izbacit na onu fi 80 cijev smjesni ste ...