Pa zasto mu je to trebalo (radniku) ako vec nije njegovo auto...MrShadow je napisao(la):Ja mislim da ovaj SLS nije kupljen jer sam vidio auto vlasnika Djug Auta na mjestu udesa..
Postoji mogucnost da je neko od radnika vracao auto u salon, ali ne drzite me za rijec....
jusuf je napisao(la):Pa zasto mu je to trebalo (radniku) ako vec nije njegovo auto...MrShadow je napisao(la):Ja mislim da ovaj SLS nije kupljen jer sam vidio auto vlasnika Djug Auta na mjestu udesa..
Postoji mogucnost da je neko od radnika vracao auto u salon, ali ne drzite me za rijec....
Kako kaze Combe : ja se svemu mogu oduprijet osim iskusenju :lol::lol::lol::lol:OggyBoy je napisao(la):jusuf je napisao(la):Pa zasto mu je to trebalo (radniku) ako vec nije njegovo auto...MrShadow je napisao(la):Ja mislim da ovaj SLS nije kupljen jer sam vidio auto vlasnika Djug Auta na mjestu udesa..
Ćuti i moli Boga da se nađeš u takvoj situaciji, pa da vidiš iskušenja.
jusuf je napisao(la):Kako kaze Combe : ja se svemu mogu oduprijet osim iskusenju :lol::lol::lol::lol:OggyBoy je napisao(la):jusuf je napisao(la):Pa zasto mu je to trebalo (radniku) ako vec nije njegovo auto...MrShadow je napisao(la):Ja mislim da ovaj SLS nije kupljen jer sam vidio auto vlasnika Djug Auta na mjestu udesa..
Ćuti i moli Boga da se nađeš u takvoj situaciji, pa da vidiš iskušenja.
Ma razumijem ja tebe, al ja se bojim uzet tudjeg i gnojfa 2 a pogotovo nesto ovako, bas zbog tih "prenosa" :123:
Nije niko ni reko da je seljak, ja sam samo reko da tudje auto vozim puno opreznije nego moje, jer kad vozim tudje auto 10x sam oprezniji, a i ne volim brze voznje po gradu, zna se mjesto gdje se vozi brzo, a ovdje je ogranicenje 50 km/hBlackPrince86 je napisao(la):Nije uredu da kritikujete vozaca,seljak ovo ono,pa pobogu si nije se skuco u benderu driftajuci,trenutak nepaznje svakom se moze desit,jos pogotovo ako je cesta prljava i sklizava kao u Tuzli.
jusuf je napisao(la):Nije niko ni reko da je seljak, ja sam samo reko da tudje auto vozim puno opreznije nego moje, jer kad vozim tudje auto 10x sam oprezniji, a i ne volim brze voznje po gradu, zna se mjesto gdje se vozi brzo, a ovdje je ogranicenje 50 km/hBlackPrince86 je napisao(la):Nije uredu da kritikujete vozaca,seljak ovo ono,pa pobogu si nije se skuco u benderu driftajuci,trenutak nepaznje svakom se moze desit,jos pogotovo ako je cesta prljava i sklizava kao u Tuzli.
Haha pa nemoj tako brate,ponavljam,svakom se mzoe desit,nije u pitanju kardinalna geska vozacaOggyBoy je napisao(la):jusuf je napisao(la):Nije niko ni reko da je seljak, ja sam samo reko da tudje auto vozim puno opreznije nego moje, jer kad vozim tudje auto 10x sam oprezniji, a i ne volim brze voznje po gradu, zna se mjesto gdje se vozi brzo, a ovdje je ogranicenje 50 km/hBlackPrince86 je napisao(la):Nije uredu da kritikujete vozaca,seljak ovo ono,pa pobogu si nije se skuco u benderu driftajuci,trenutak nepaznje svakom se moze desit,jos pogotovo ako je cesta prljava i sklizava kao u Tuzli.
Ja sam rekao da je seljak, kako niko nije rekao?