Član
Najjaci kavez sto ima za model 206 rc.preozbiljan kavez za svakodnevnici ali eto ..
Sretno u nastavku i javi sta ide pod haubu
Pod haubom je nesto planirano pa ako se ostvari bice objavljeno i ovdje.
Najjaci kavez sto ima za model 206 rc.preozbiljan kavez za svakodnevnici ali eto ..
Sretno u nastavku i javi sta ide pod haubu
Unutra u bijelu i motorni prostor a okolo u crnu.U koju ce boju auto ic?
Nije tajna, radim u NP zato sto ih sve tamo znam dugo i dobar sam sa njima i zato sto imaju predobru opremu u lakirnici (ipak je ovlasteni peugeot servis hehe) i dobrog majstora. Cijena ce biti 2000 KM da se ofarba komplet sasija i sklopi sve i upali auto.Ako nije tajna sto bas radis auto u NP i kolko su ti uzeli za ovo.....
Pa ima bas dosta posla uostalom vidi se sve na slikama kakav je sada. Treba biti realan koliko treba vremena i posla da se od gole sasije sastavi citav auto. Ne mozes raditi ovakve stvari a da ti bude zao para, cijeli projekt od fabrickog 206 rc do ovoga sada kad se sastavi izlazi 5500 KM. Ko god je pravio trkacki auto zna koliko su te stvari skupe.2 milje za puga 206 :S pa i Zulic je jeftiniji...
Ne mislim druze bas bukvalno za svaki dan, taj 206 meni ne treba svaki dan. To je auto kupljeno cisto za vozanja onako, a pod tim "za svaki dan" sam mislio da ga je moguce registrovati i voziti po gradu kad hocu.svaka cast tebi za trudom i idejama samo nekako meni nije ovo auto za svaki dan vose sa kavezom!