erol_brcak je napisao(la):
ne,obicno mene psuju
:icon_twisted:
Uvjerio sam se u to, ajd sto ti psuju, nego ti i masu :lol:
Pa et, sta da kazem za sebe. Psujem cim izadjem iz dvorista djeci koja bleje u angel eyese ko tele u sareno vrata. Onda kao sto vec neko spomenu, psujem seljacima sa gorim autima kada nece da se pomjere jer je uzak put, a onda ja idem po rupama, i svaki put prolazim 5 centimetara od kanala, a za njih je moje auto krsina, jah. Psujem na svaku rupu koja me potrefi, na svaku neravninu ispod tockova. Onda ljudima koji stanu na pola magistrale s dva auta, otvore prozore i pricaju, a onda ja sa svojih koliko vec kilometara na sat, moram zakociti da bi se ta dva glupana ispricala, i naravno ubacila ispred mene misleci da cu ih propustiti. Psujem i racerima sa krsevima od auta, pod krsevima, mislim na auta koja su vise od pola truhla, ali bukvalno truhla, neukusno sredjena, i radi toga ih zovem seljacima, kao i ljudima koji uniste auto nekim djidjama, a izlaze iz njega u trenerci i koznjaku. Psujem i babinim sinovima koji dobiju auto i slupaju ga jer su vozili pjani ili se glupirali a tek su polozili, jer, steta je auta. Ovim putem podrzavam Black_Devil-a u njegvom projektu sa autom oko cca 200 konja, i ja bih odmah napravio takvo nesto samo da mogu sa merakom trehati babine sinove koji se frajerisu jer imaju ganc novo auto. Pozdravljam i sve ostale koji ovakve trehaju sa merakom u strasno jeftinijem autu. Naravno, nerviram se kada neko sporo vozi gdje ne treba, a to su starci ponajvise, za njih sam rekao da im treba ono "S" nazad, onda mamama moje tipkaju na mobitel a djete se priprema sprintati od ostrva do trotoara. Onda psujem kada neko ne zna propise, pa svi radi njega moramo cekati da se odluci ili da drugi poremete citav tok, a toliko je tesko citati znakove. Psujem i pocetnicima koji bas izvode neke gluposti, ali one nigdje veze. Iako sam i sam pocetnik, ne radim takve stvari, ali ima ih koji misle da sve znaju. Psujem i onima koji stanu na pola lezeceg, a taman kontam proci ce, pa malo fali da udarim u nekoga, a i ljudi u mene pozadi. Uglavnom psujem, i primijetio sam da se volim nervirati kada sam onako sam u autu, ili smijati cuning autima i raznim situacijama