dellas je napisao(la):Glupo je i da te pitam ima li leganza, kad nema sigurno...Ali ako se pojavi slučajno, javi![]()
nenad je napisao(la):Kad ce taj Punto GT![]()
nenad je napisao(la):Neka doveze jednog, garantujem ti da ce ga prodat u dijelove u roku od 7 dana!
Pragovi, krovni spojler, origigi felge, farovi, branici, elektricni retrovizori, kompletna unutrasnjost, dijelovi motora iz tog turbaka... to ti je jako trazena roba.
nermin suljagic je napisao(la):mislim da je H7 jer H3 ima onu zicicu na sebi,ova nema... a to ti dodje na maglenkama i ima onaj sistem zatvranje sto naslonis i okrenes za 90stepeni(naslonis i uvrnes)..pogledaj ako bi bilo makar da je slicno pa bi ja to malo prepravio...
ArminM je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):mislim da je H7 jer H3 ima onu zicicu na sebi,ova nema... a to ti dodje na maglenkama i ima onaj sistem zatvranje sto naslonis i okrenes za 90stepeni(naslonis i uvrnes)..pogledaj ako bi bilo makar da je slicno pa bi ja to malo prepravio...
znam otprilike kakav je sistem,ako bi naletio na ovo nije frka,tvoje je![]()
nermin suljagic je napisao(la):ArminM je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):mislim da je H7 jer H3 ima onu zicicu na sebi,ova nema... a to ti dodje na maglenkama i ima onaj sistem zatvranje sto naslonis i okrenes za 90stepeni(naslonis i uvrnes)..pogledaj ako bi bilo makar da je slicno pa bi ja to malo prepravio...
znam otprilike kakav je sistem,ako bi naletio na ovo nije frka,tvoje je![]()
bil ti bilo mrsko da mi poslajes PM jer neznam hocu li naletiti opet na ovu temu,hvala ti unaprijed![]()