Član
DJ_M4rko je napisao(la):imal sta za francuze ? pezo . reno
nema druze,sad za sad nista:icon_sad:
DJ_M4rko je napisao(la):imal sta za francuze ? pezo . reno
GolFanatiCars je napisao(la):kad budes isao ne moras azbog mene zurit ako ti nije tesko pitaj za prednji znak sa trice ako ne mozes oticu ja
ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):kad budes isao ne moras azbog mene zurit ako ti nije tesko pitaj za prednji znak sa trice ako ne mozes oticu ja
de dobit ces znak dzaba
ja mislio motor ti treba,pa da hoces da pitam
GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):kad budes isao ne moras azbog mene zurit ako ti nije tesko pitaj za prednji znak sa trice ako ne mozes oticu ja
de dobit ces znak dzaba
hvala ti kad kazes ma da imam malo vise para sto bi ja sa nje skinuo bit ce neka nje dole
ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):kad budes isao ne moras azbog mene zurit ako ti nije tesko pitaj za prednji znak sa trice ako ne mozes oticu ja
de dobit ces znak dzaba
hvala ti kad kazes ma da imam malo vise para sto bi ja sa nje skinuo bit ce neka nje dole
steta sto je vec do sada nisi ocerupao,otislo je stosta vrijedno spomena,ali jos uvijem ima zanimljivih stvari,ima klima cini mi se jos uvijek. Samo da je novaca,da se to regulise,najvise sam volio da si ti sve uzeo
ArminM je napisao(la):ma ima tih prekidaca,nemoj se sikirat,kad budes htio otici cemo dole,pa uzmi, dat ces na kafu i et
eddo je napisao(la):armine ako se pojavi kakav kec na otpadu javi mi na PP ...
mato19E je napisao(la):ima li prednji desni far za opel calibru sa jednom lecom
kavaz je napisao(la):Druze imal kakav retrovizor lijevi za Golf 3 :lol: