dellas je napisao(la):Glupo je i da te pitam ima li leganza, kad nema sigurno...Ali ako se pojavi slučajno, javi
nenad je napisao(la):Kad ce taj Punto GT
nenad je napisao(la):Neka doveze jednog, garantujem ti da ce ga prodat u dijelove u roku od 7 dana!
Pragovi, krovni spojler, origigi felge, farovi, branici, elektricni retrovizori, kompletna unutrasnjost, dijelovi motora iz tog turbaka... to ti je jako trazena roba.
nermin suljagic je napisao(la):mislim da je H7 jer H3 ima onu zicicu na sebi,ova nema... a to ti dodje na maglenkama i ima onaj sistem zatvranje sto naslonis i okrenes za 90stepeni(naslonis i uvrnes)..pogledaj ako bi bilo makar da je slicno pa bi ja to malo prepravio...
ArminM je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):mislim da je H7 jer H3 ima onu zicicu na sebi,ova nema... a to ti dodje na maglenkama i ima onaj sistem zatvranje sto naslonis i okrenes za 90stepeni(naslonis i uvrnes)..pogledaj ako bi bilo makar da je slicno pa bi ja to malo prepravio...
znam otprilike kakav je sistem,ako bi naletio na ovo nije frka,tvoje je
nermin suljagic je napisao(la):ArminM je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):mislim da je H7 jer H3 ima onu zicicu na sebi,ova nema... a to ti dodje na maglenkama i ima onaj sistem zatvranje sto naslonis i okrenes za 90stepeni(naslonis i uvrnes)..pogledaj ako bi bilo makar da je slicno pa bi ja to malo prepravio...
znam otprilike kakav je sistem,ako bi naletio na ovo nije frka,tvoje je
bil ti bilo mrsko da mi poslajes PM jer neznam hocu li naletiti opet na ovu temu,hvala ti unaprijed