Dejan 16v je napisao(la):Napravili ga, hehe na kraju ce biti HD!
securiti 8v je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Napravili ga, hehe na kraju ce biti HD!
ma napravicu pumpu za vodu ja od njeg:lol::lol:
Dejan 16v je napisao(la):securiti 8v je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Napravili ga, hehe na kraju ce biti HD!
ma napravicu pumpu za vodu ja od njeg:lol::lol:
I to ce pupma imati daljinski! :lol::lol::lol::lol:![]()
strujaze je napisao(la):ma nisi dosadan prijatelju,tu sam da pomognem koliko mogu,konektor(mjesto gdje se te 4 zice spajaju)e proprati vodove(stampu)ispod od tog konektora i oko njega,kvar ti je tu negdje oko trafoa,dobro pogledaj ispod(evo kako ces najlakse lokalizovati kvar,samo se moras paziti i pazljivo raditi,uzmi nesto sto ne provodi struju,neki komad plasrtike,drvo,ako imas kakav kist,i upali tv,ako nemas ogledalo u blizini da vidis ekran nek neko sjedi ispred i gleda,dakle upali tv,i dok imas crtu,cimaj dio po dio oko trafoa,najvjerovatnije ti se razlemio neki od blok kondezatora,samo pazljivo i naci ces kvar,polako,kad vidis gdje prekida,ugasi tv,lemilicu u ruke i prelemi taj dio,i mora raditi 100%)huh sto se ja napisa,profulo sam ja zanat,trebao sam biti ili pisac ili profesor:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
OggyBoy je napisao(la):Mogu li i ja ovdje da pitam za moj problem?
Kod mene pri vrhu ima nekoliko šarenih vodoravnih linija koje su u početku bile skroz pri vrhu, a vremenom počele da se spuštaju ka sredini ekrana. Spustile su se nekih 3-4cm i sad to tako stoji kao duga. Može li se to kako popraviti, mogu i probati uslikati pa da vidite? TV je neki SAMSUNG, klasika, katodna cijev, ravan ekran.
securiti 8v je napisao(la):evo naso sam sad,valjda je pravo,jedan kond.cini mi se onaj plocasti sad cu ga srediti
@oggy evo sad sam i ja majstor popravljam dva dana hahaha