Početnik
onda uredu,na toj B-plati sam nasao dva lema i to jedan je od provodnika koji ide u trafo ,ako sam dobro razabro,a sad cu to sanirat,onda se bacam na onu dole veliku plocu
Dejan 16v je napisao(la):Meni je na Gorenje Orbiter-u bio taj kvar, prvo mu je crklo kolo MAB8421FP to mu je bilo vezano za memoriju, pa sam stavio neko zamjensko i sad sljaka, a sledeci kvar je bio taj trafo platio ga oko 40KM, tv nije imao slike samo se pojavljivala tackica na sredini ekrna, jbg druze meni je crko ja stavio nov i TV radi!
securiti 8v je napisao(la):@strujaze ja i engl.ko nebo i zemlja hahahha,ma znam nesto malo da bude 2 u skoli kako hahaah,evo sredio sam tu B-platu,idem na onu veliku plocu...
@dejane de mi reci mozel se to ispitati bez zamjene,da skinem i da intrumetnom pregledam...
strujaze je napisao(la):nemas tu sta mjeriti NIJE TRAFOOOOOO :icon_mad:
Dejan 16v je napisao(la):Evo covjek kaze da nije trafo,on radi sa tim meni je to bilo jebaji ga... ali mozda sam i ja napravio previd u objasnjenju mog kvara, davno je to bilo, ali 100% trafo sam mjenjao!
Strujaze, nemoj se ljutiti, vidim da si ovde bog i batina, moje iskustvo sa ti kvarom nemora biti kao ovas slucaj kod kolege!![]()