corradoM Član 11.11.2012 #137 Ima li neko da ide na relaciji SARAJEVO-TUZLA veceras SLUCAJNO? trebalo bi mi ponijeti nesto iz zivinica u sarajevo......
Ima li neko da ide na relaciji SARAJEVO-TUZLA veceras SLUCAJNO? trebalo bi mi ponijeti nesto iz zivinica u sarajevo......
Chuza Član 18.11.2012 #138 Ako ima ko da ide Tuzla-Sarajevo ovih dana trebalo mi ponijet onu robu od kolege zatvoras
marshal Član 03.12.2012 #143 cesto idem novi travnik sarajevo,pa ako kome sta treba slobodno neka se javi
pioneer_09 Administrator 03.12.2012 #144 _nerko_ je napisao(la): Ide li neko slucajno sutra relaciju Sarajevo-Tuzla ? Kliknite za proširenje... ima clan mario1 Stalno vozi na toj relaciji, pa vidi sa njim. Na stranici prije imaš njegov broj.
_nerko_ je napisao(la): Ide li neko slucajno sutra relaciju Sarajevo-Tuzla ? Kliknite za proširenje... ima clan mario1 Stalno vozi na toj relaciji, pa vidi sa njim. Na stranici prije imaš njegov broj.
pioneer_09 Administrator 06.12.2012 #146 nokke je napisao(la): sarajevo doboj sarajevo imal neko? Kliknite za proširenje... mozda ti moze pomoci http://www.bhtuning.com/mostar-doboj-mostar-t-81141.html
nokke je napisao(la): sarajevo doboj sarajevo imal neko? Kliknite za proširenje... mozda ti moze pomoci http://www.bhtuning.com/mostar-doboj-mostar-t-81141.html
AnDel Član 08.12.2012 #147 neko na relaciji srebrenik-sarajevo , da povuce 4 felge i preuzme novac, nece biti dzaba :icon_question:
neko na relaciji srebrenik-sarajevo , da povuce 4 felge i preuzme novac, nece biti dzaba :icon_question:
Jetta TDI Član 08.12.2012 #148 nokke je napisao(la): sarajevo doboj sarajevo imal neko? Kliknite za proširenje... Ja krecem u ponedeljak jakooooo rano iz Mostara za Doboj ako ti sta treba javi se 061 387 063 U utorka popodne se vraćam nazad za Mostar
nokke je napisao(la): sarajevo doboj sarajevo imal neko? Kliknite za proširenje... Ja krecem u ponedeljak jakooooo rano iz Mostara za Doboj ako ti sta treba javi se 061 387 063 U utorka popodne se vraćam nazad za Mostar
almir_1983 Član 10.12.2012 #149 Ide li neko na relaciji Tuzla-Kakanj ili da prolazi kroz Kakanj da uzme nesto sitno da ponese,nece biti dzaba
Ide li neko na relaciji Tuzla-Kakanj ili da prolazi kroz Kakanj da uzme nesto sitno da ponese,nece biti dzaba