Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PRESELJEN FORUM NA SERVER SOLUCIJA.BA / Ukoliko primjetite probleme u radu pisite OVDJE
ako moze , mislim ne bi bilo lose malo muzike u pozadini :lol::lol::lol::lol:
dajte ba ljudi polako , daj ovo daj ono , ajmo svi po petaka za unapredjenje foruma , pa ni na Teamspeed-u nemaju ovakve stvari a voze auta od po' miliona
Sta je sa "komentari" koji stoji u projektu gdje ostali clanovi mogu komentarisati, recimo ja sam sad pogledao sta je Edo_16v stavio na vozilo i hocu da komentarisem... kad nema shortcut-a
Meni nepada napamet da ja trazim medju milion projekata edinu ibizu da bi nabacio komentar.. nebi bilo lose kad bi vratili shortcut "komentari" il kako vec
Meni kad probam da ukljucim "Prati ovu temu"
dode ovo "Greška u odgovarajućem kodu. Pristupate li ovoj funkciji ispravno? Molimo idite nazad i probajte ponovo."
jeli se samo meni ovo sve promijenilo i samo ja vidim:icon_question::icon_question::icon_question::lol::lol::lol::lol::lol::lol: extra je novi izgled foruma:icon_biggrin::icon_biggrin: