antrax je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):Ljudi ja se nacita kao nikad, romane pisete:lol::lol:
Ja mislim da prvo treba krenuti od cijene za prijavu, 50km hmm da nije puno za naš standard...malo takmicara znaci i malo publike. Da se smanje cijene vise bi bilo takmicara sto bi odma rezultiralo i vise publike sto opet rezultira bolju popularnost itd...
Kada je bila prijava 1km nije se moglo naci mjesta za gledanja tolika je guzva bila, ali ne mora biti 1km neka bude 15km i opet ce biti takmicara. Nije bitno da li auta voze 10-13s ili 20s...bitno je da se ima sta novo vidjeti a ne jedna te ista auta. Nema svako hiljade maraka da frizira motor da bi mogao konkurisati...itd
Prijatelju iskreno pobjednici treba da uzmu neke novce, koji nisu ni blizu onog što oni ulože u svoje auto i ostale troškove... zamisli da za 1 mijesto klase uzme čovjek 100KM i ni gorivo nemože da pokrije za put koji prelazi... svi mi potrošimo tih dana neke novce jer volimo to što idemo gledati i takmičiti se... ali barem da pobjednici imaju neki stimulans i td... i td... tih 50 marki za učešće nije uopšte puno iz razloga što su drugi troškovi tog dana dosta veći... barem je za mene tako svaki put a sigurno i za ostale koji dolaze... put + hrana + piće + sitni troškovi... i td, da ne nabrajam... tako da o tom nema potrebe raspravljati sigurno, pobjednici treba da dobiju što je moguće više.
Kako 100 KM :icon_biggrin:? Recimo 100 vozača po 1 KM podijeliš na 7 klasa to je rekordni dobitak za 1. mjesto po klasi od 14 KM :lol::lol:
Ovo ću morati da predložim u našoj upravi kluba ovaj bi prijedlog mogli progurati :lol: