Ja sam spomenuo da se street race prosiri na druge gradove ..
Inace dole u SM ima kablovska snima carsiju , bilo sta da se odrzava to se prenosi preko kablovske isto takvo bio bih siguran da bi se moglo napraviti kod nas prenos SR ---
Osim toga , mislim da je narodu dosadilo doc u zivinice i gledati et "serijska auta " ... dok naprimjer et vi ste navikli na taj SR i prosjecnom covjeku svjedeno doc gledati taj race jer fakticki zna vec i auta i sve napamet..
Da se odrzi negdje gdje toga nema, gdje je zapostavljeno auuu bila bi velika posjecenost.. ev navodim Sanski Most ... znaci na prvim trkama 2000 ljudi bilo sigurno , hostese neke plesale muzika, al je bilo naroda ,bila emisija na TV ... svi zadovoljni i dan danas se prica ...
Osim toga moze se rijesiti sve , kod nas je bio na glavnom tranzitnom putu SM-KLJUC .. . zatvorili na 5 sati islo se obilaznicom i et ...
JA mislim , da et kad bi se jedna trka mislim organizatori trke u zivinicama prebacili primjer u brcko da organizuju nesto , mozda nebi bilo sve pod uslovima al et ... da nebi bili u minusu , jer narod bi dosao gledati nesto sto se desava prvi put .... razumijete li imalo ???