Dobro si cuo. Dosta zahvalni motori. Uz redovne servise ne poderivi.Pozrav.
Interesuje me da li je neko imao ikakvog iskustva sa Audi a6 2.4 V6 2004.godina proizvodnje, na šta trebam obratiti pažnju prilikom kupovine, čitao sam na nekom portalu da su ti motori najzahvalniji za odrzavanje. Svaka pomoć bi dobro došla i savjeti
LanacU planu i jeste benzin/plin ne volim bas neku extremno brzu voznju, ono sto me jos zanima jeste da li je kod tih motora lanac ili remen, citao sam da kod pojedinih motora lanac se nalazi iza motora do mjenjaca?
Motor je odlican. Ali opet pod uslovom da je ulje redovno mjenjato, i ga nije vizio hajvan kakav.Sve sto covjek napravi naravno i da se kvari, al mislim sa lancem nema velikog servisa, kao sto je u pitanju sa remenom kod lanca je kada se cuje "zveketanje" prilikom paljena lanac ili su spaneri, nesto malo sam pronasao po nekim portalima ali nigdje nisam mogao naci da je neko imao nekih problema da tim motorima. Da li su stvarno toliko nepoderivi ti motori uz odrzavanje ili vrlo malo ih na trzistu pa nema nekih podataka o njima.
Registracija jeste velika mana, ali je i to auto van klaseNe znam brate, za preko 2500cc reg. iznosi oko 1100km sa popustom. Preko 3000cc je oko 1500km (u RSu)
Send via Gameboy Color