a koji to ima 1.8 t u startu 180 ps?????gaga je napisao(la):1.8 Turbo je motor...
vec u startu 180 PS...i jos male dorade i ide preko 200...
ima od seat leona 180 ks!!!!dragan je napisao(la):a koji to ima 1.8 t u startu 180 ps?????gaga je napisao(la):1.8 Turbo je motor...
vec u startu 180 PS...i jos male dorade i ide preko 200...
jesil se ikad vozio u golfu 2 vr6?????kec je napisao(la):dok se vr razvrti ti si sa 1.8 motorom hoces turbo ili dobri stari G60.
imas 1.8 t u startu i sa 225ks
dragan je napisao(la):jesil se ikad vozio u golfu 2 vr6?????kec je napisao(la):dok se vr razvrti ti si sa 1.8 motorom hoces turbo ili dobri stari G60.
imas 1.8 t u startu i sa 225ks
dragan je napisao(la):vidim da dosta ovdje nebi nitko dao soluciju da se ubaci vr6.zasto????? nevidim razloga!sta je taj 1.8 t bolji od vr-a.npr motora vr6 koji je 97godiste.svi znaju stavis turbo i chip i ja sve metem,mislim da nije tako.uzmi BASTIN kadet cisit atmosferac motor,jeste da se radi o dva motora.al u pitanju je velika snaga.prvo se moras naci koliko bi ti konja htio maximum u svome autu.pa sebe pronaci sa financijske strane.mislim da ti je tepsija dao ok prijedlog.pogledaj njegov auto kako ide?vr6 blagi tuning.-nitra ak mislis na race i bude ti to dovoljno.vr6-blagodat finog zvuka koji skoro nijedan auto nemoze napravit.fin za oko legenda vw,u njemackoj cult i danas dan.ipak cu ti na kraju reci tvoj izbor ti znas najbolje.....p.s.rekli su ti tezak motor da ti znas moj kolega kako se on nosi sa svom tezinom.....lol