Legend
GTI FAN je napisao(la):AnDel je napisao(la):@noke
(mk2 TDI PD 150)
:lol: pogoditi covjeka u neki dio tjela gdje ga nece ozlijediti, koji si ti kralj... zar ti stvarno mislis da ima policajaca kod nas (mehanicara, bravara, i sl cega sve nema u poliziji) koji mogu pogoditi , kada hoce covjeka u vozilu u pokretu ...recimo u rame , u ruku, u dupe ili gdje ga 'nece' ozlijediti, previse gledate americke filmove ako to mislite :lol:
a ja u njegovoj poziciji nebi pokusao ubiti covjeka to ti zivotom garantujem , ili da covjek ne stane kad ga zaustavljam (pogledajte kako to rade u evropi i svijetu) ...poenta je izgleda da ja kod nas nebi mogao biti milicioner (pa lose razmisljam posto ne mogu se zamislit da pucam u nekog tj. pokusam ga ubiti), a i ne zelim boze sacuvaj
decko pozzz
p.s. za cure, zene sam se zezao ako ko od vas nije skontao, relax![]()
Mene da pokusa zgaziti takav dripac dok radim svoj posao ispucao bi mu sa zadovoljstvom cjeli okvir u sajbu to garantujem.
naravno da bi..
nisam te shvatio andele, hoces reci da se u europi takve stvari tolerisu, za ove koji ne stanu policiji ili sta ?
sta to oni rade, na koji nacin rijesavaju takve probleme, kada zaustavljaju narkomana ili nekog petog desetog kretena koji ne zeli stat, sta sjedaju u auto pa ga ganjaju sljedecih 100km i cekaju da se zabije u nekog iz suprotnog smjera dok traje potjera ?
sta mislis kako se to u americi rijesava, dobro ok i kod njih ima onih glupih potjera, ali te drot smije upucati ako ne izvrsavas njegove naredbe, a ne da mu ne stanes dok ti mase lizalom na sred puta..
ovo za bravare i mehanicare necu komentarisat, nisam toliko upucen u strukturu MUPa