respo je napisao(la):jeli se meni cini ili ova stopka na zadnjoj slici strsi malo nazad kao da nije uklopljena skroz kako treba?
tibor987 je napisao(la):nidje veze....presareno...:icon_rolleyes:
Berza je napisao(la):Napokon i nove felge.Zahvaljujem Sasi iz A3M, jesam malo duze cekao (bio sam skoro poludio radi toga) al se isplatilo.Preporucujem svima da trguju sa Sasom nece se pokajati ni jedne sekunde.Inace felge su msw oz 15".Ide prvo jedna stara slikica sa starim felgicama, slikana ispred A3M u Banja Luci, pa onda i nove.
OggyBoy je napisao(la):Berza je napisao(la):Napokon i nove felge.Zahvaljujem Sasi iz A3M, jesam malo duze cekao (bio sam skoro poludio radi toga) al se isplatilo.Preporucujem svima da trguju sa Sasom nece se pokajati ni jedne sekunde.Inace felge su msw oz 15".Ide prvo jedna stara slikica sa starim felgicama, slikana ispred A3M u Banja Luci, pa onda i nove.
Sta ti je sa starim felama, standardnim alu?
zerocool152003 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Berza je napisao(la):Napokon i nove felge.Zahvaljujem Sasi iz A3M, jesam malo duze cekao (bio sam skoro poludio radi toga) al se isplatilo.Preporucujem svima da trguju sa Sasom nece se pokajati ni jedne sekunde.Inace felge su msw oz 15".Ide prvo jedna stara slikica sa starim felgicama, slikana ispred A3M u Banja Luci, pa onda i nove.
momak ispravio, ofarbo, ispoliro i uglanjco ko da su tek proizvedene a cuva momak za zime ima 15ke nove zimske gume pa ce s njima kroz zimu
OggyBoy je napisao(la):zerocool152003 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Berza je napisao(la):Napokon i nove felge.Zahvaljujem Sasi iz A3M, jesam malo duze cekao (bio sam skoro poludio radi toga) al se isplatilo.Preporucujem svima da trguju sa Sasom nece se pokajati ni jedne sekunde.Inace felge su msw oz 15".Ide prvo jedna stara slikica sa starim felgicama, slikana ispred A3M u Banja Luci, pa onda i nove.
momak ispravio, ofarbo, ispoliro i uglanjco ko da su tek proizvedene a cuva momak za zime ima 15ke nove zimske gume pa ce s njima kroz zimu
Bas sam mislio da trgujemo!
OggyBoy je napisao(la):Berza je napisao(la):Napokon i nove felge.Zahvaljujem Sasi iz A3M, jesam malo duze cekao (bio sam skoro poludio radi toga) al se isplatilo.Preporucujem svima da trguju sa Sasom nece se pokajati ni jedne sekunde.Inace felge su msw oz 15".Ide prvo jedna stara slikica sa starim felgicama, slikana ispred A3M u Banja Luci, pa onda i nove.