nije to traktor r32useru da se mjesas!kakve veze ima, kad je prije radilo a sad ne radi. Kao da ce neki redoslijed magicno promijeniti da neki senzor ili prekidac magicno proradi
Nema moj autohold ili mozda i ima softverski ali nije aktivan. Pojma nemam. Slazem se potpuno. Ja vjeruj skroz slabo i koristim rucnu inace, bas zbog zajebancije oko motorica, medjutim zena sve vise vozi auto a ko zna kako je u Sarajevu preko Vraca npr. ako stanes, jasno mu je da bas i nije lako bez toga.Tu ti drugi prekidac nece pomoci jer on ili radi ili ne radi. Spoji na dijagnostiku i skini kvacicu sa funkcije automatskog otpustanje, spremi i onda ponovo ukljuci (posto se moze kodirati) comp nekad zna zbrkati to. Samo da jos napomenem da to automatsko otpustanje i nije bas dobro za motoric jer sve svaki puta se on napinje dok ti pocinjes kretati, a on jos otpusta. Ako si u gradskoj koloni onda ga autohold drzi, a kad vec izlazis sa nekog parkinga onda nije problem toliki stisnuti tipku i pricekat sekundu da motor otpusti skroz i krenuti
Mozda je gore sto je ne zatezes jer ako se ne upotrebljava moze zaribati motoric, moze zahrdjati klip ili nesto treće, pogotovo kada se kvasi i ovlaži.Nema moj autohold ili mozda i ima softverski ali nije aktivan. Pojma nemam. Slazem se potpuno. Ja vjeruj skroz slabo i koristim rucnu inace, bas zbog zajebancije oko motorica, medjutim zena sve vise vozi auto a ko zna kako je u Sarajevu preko Vraca npr. ako stanes, jasno mu je da bas i nije lako bez toga.