Član
Ub'o da valja. al velika većina ih je začeto u vw.... zadrti Bošnjo jebeš ga.Dobra vecina sa foruma je:
1. Napravljena u VWu
2. Rodjena u VWu
Tako da jadni pezovi nemaju neke nafake ovdje
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Ub'o da valja. al velika većina ih je začeto u vw.... zadrti Bošnjo jebeš ga.Dobra vecina sa foruma je:
1. Napravljena u VWu
2. Rodjena u VWu
Pravljena/zaceta u TASovim gnjolfovima. Na to sam i isaoUb'o da valja. al velika većina ih je začeto u vw.... zadrti Bošnjo jebeš ga.
Ta C klasa ima velikih problema sa korozijom do redizajna , tako da bi je ja preskočio a plus unutra je za klasu manja sa prostorom od Passata , posebno nazad.Uspjeli ste me odgovoriti od 407-ice iako je meni po dizajnu za klasu ljepsi od 5+ :-(. Ali kao sto rece djordjep ako naidjem na neki dobar moguce je da uzmem 407. Sto se tice ovih u KIA motors, isao sam na procjenu, moj su procjenili oko 4000 km ali ne rade zamjene za auta starija od 2000. god., a njihova 407 je u raspadnutom stanju tako da ni jedna strana nije bila zainteresovana za saradnju
Razmisljamo jos i u Mercedesu C klasi 2002 god ali ni o tom autu ne znam nista.... BMW nije za oca.
vece su sanse da nadjes u ispravnom stanju 407 od pasata ali 407 ima jedinu prednost nad pasatom a to je tisi motor koji je malo skuplje odrzvati i to je sve ostalo pasat generalno je bolji auto a za ukus o tome se ne raspravlja .Ma kod nas je VW kraj a ja ga nikada nebih kupio ja takodje glas dajem za peugeo a 407 i nadam se da cu ga kupiti najdalje za mjesec dana!peugeot je kralj auta
Poslato sa G630-U20 uz pomoć Tapatoka
A šta je to skuplje na tom motoru u odnosu na TDI ,sem litre ulja koja ide više u HDi?vece su sanse da nadjes u ispravnom stanju 407 od pasata ali 407 ima jedinu prednost nad pasatom a to je tisi motor koji je malo skuplje odrzvati i to je sve ostalo pasat generalno je bolji auto a za ukus o tome se ne raspravlja .
ma slabo i ostale marke , mijejam 2012 1.6cd/hdi za g4 tdi 66kw,Dobra vecina sa foruma je:
1. Napravljena u VWu
2. Rodjena u VWu
ne valja, nije tdi sve crveno i 4motion
hpfp ako ode moze biti veselo itd..., quote si pogresan komentar ali ne bitno 2.0 hdi je dobar motor(meni se svidja ali tu moja ljubav prema pug zavrsava) skuplje sam mislio ako nesto krene nizbrdo sa kvarovima a odrzavanje je u 5 deka .kako i sam kazes ide vise litra ulje . 407 je ispod prosjeka za svoju klasu auto podbacaj potpuni pomirite se sa timeA šta je to skuplje na tom motoru u odnosu na TDI ,sem litre ulja koja ide više u HDi?