Član
a telefon od 350€ nije glupost:lol:
bice kod tebe par mjeseci i prodaces ga za neke mizerne pare
GreenDevil je napisao(la):a telefon od 350€ nije glupost:lol:
ArminM je napisao(la):i ja ako uzmem iphone bit ce to 4s, vidjet cu ja koje su cijene, ako nista strpit cu se pa cu sacekat mjesec jedan i onda kupit, bolje nego da uzmem nesto bezveze pa onda opet bez telefona, ovako jednom dam kes i miran sam
zadnja-kocnica je napisao(la):ArminM je napisao(la):i ja ako uzmem iphone bit ce to 4s, vidjet cu ja koje su cijene, ako nista strpit cu se pa cu sacekat mjesec jedan i onda kupit, bolje nego da uzmem nesto bezveze pa onda opet bez telefona, ovako jednom dam kes i miran sam
sto si strpljiviji to ce ti cijena biti manja i tamo u Italiji gledaj okani se BiH
ArminM je napisao(la):ps: ukoliko budem uzimao iphone moram traziti onaj koji je fabricki otkljucan zar ne
sub3r je napisao(la):ArminM je napisao(la):ps: ukoliko budem uzimao iphone moram traziti onaj koji je fabricki otkljucan zar ne
ma ne, ne moras se toliko time zamarati... ali ako si u mogucnosti, svakako je bolje uzeti fabricki otkljucan.
Franki je napisao(la):Pa koliko je to vani ako ti ga je dao za 140 eura? Ili kod nas bubaju cijene ili.... :icon_rolleyes:
ArminM je napisao(la):ja sam xperiu dao djevojci vcrs, evo upravo poslije ove poruke krecem za italiju, a sutra cu ja sebi kupiti dr tel. evo usput da vas sve pozdravim, budite mi dobro i zdravo