Član
Do sada sam promijenio mobitela tonu, od symbian, android, windows mobile, IOS i ostalih operativnih. I da bi na kraju zavrsio na Windows mobile (HTC) jer su ostali dosta ograniceni operativni u recimo spremanju slika pravljenju foldera mijenjanja izgleda kompletnog operativnog, zakljucavanja itd. Dok to sve sam npr na Windows-u uspio napraviti da mi izgleda kao iPhone OS i zakljucavanje i sve a ustvari opet imam windows i njegove opcije koje su dosta bolje u odnosu na ios ili na android, bar meni oni su dosta jednostavni i obicni za koristenje i brzo su mi dosadili, na ovom svom HTC-u sam instalirao sebi i andorid i koristio sam ga 20 dana i opet se vratio na windows jer nije to to previse je obican i ogranicen, dok na windows sve mozes da instaliras i prepravis sta hoces i kako tebi odgovara i stavljas foldere i slike tamo gdje ti hoces sakrivas i slicno :lol: ne znam kako je vama ali meni su ovi ostali previse obicni operativni i jedini koji mi je bio kao windows zanimljiv i nije ogranicen kao ostali i nije jednostavan i obican za koristenje je bio symbian ali na starijim nokia mobitelima dok je vec na novim preslo opet na ovo bezveze nesto kao da pojednostave a ustvari naprave jako dosadan i monoton operativni :icon_confused:
Ja iskreno nebi bjezao od Windows mobile jer od njega mozes napraviti da izgleda kao ios ili kao andorid ili napraviti na kraju kak oti zelis da izgleda i kako se tebi svidjaju ikone hoces velike male itd...
Eh da najgori mobitel sto sam do sada imao je iPhone smece nevidjeno :lol:
Ja iskreno nebi bjezao od Windows mobile jer od njega mozes napraviti da izgleda kao ios ili kao andorid ili napraviti na kraju kak oti zelis da izgleda i kako se tebi svidjaju ikone hoces velike male itd...
Eh da najgori mobitel sto sam do sada imao je iPhone smece nevidjeno :lol: