Član
-Suki- je napisao(la):rinaldo je napisao(la):Kladim se da vas je 90% bar jednom ovako vozilo , nisam ni znao da imamo toliko savjesnih vozača ovdje na forumu :icon_question:
sta se tice tehnike voznje i brzine licno frajera smatram za pickinog dima a sto se tice idotizma i preticanja i ugrozavanja nevinih ljudi smatram ga idiotom.
Da, vozim divljavcki ali jedno pravilo koje NIKAD ne krsim je da NE PRETICEM napamet ma koliko zurio i ma kakva oklada bila u pitanju.
Valjda zato ovoliko i krsim kocnice, pa krace mi traje set kocnica nego ulje!!
Mnogo puta sam ''izgubio'' protiv ovakvih idiota, vodim i stignem sleper u kanjonu vrbasa, zapalim kocnice, gotovo se zabijem pod slepu a moj ''protivnik'' ladno lijevom stranom prođe...
u tom slucaju isaltam do 5, zapalim cigaretu i laganica za sleperom
jer protiv takvih NE VOZIM!
i kad vidim da vatrogasci rezu auto da ih izvade van nije mi ih zao a kad ubiju samo sebe to je onda WIN WIN kombinacija :icon_mad:
Imaš li kakvih snimaka vožnje, voli bih pogledati iskusne vozače Zašto nekada ne postavite kamere i spontano snimate :icon_question: Da i mi drugi vidimo kako se to radi, a kako ne...
po autu se prepoznaje i vlasnik.. ovo je za mene jako sigurna vožnja u sigurnom autu..
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HppHCCtgUAs&feature=fvwrel[/video]