Evo sam se maksuzije registrovao na ovu stranicu da vidim oko cega je sva ova frka sto je spominju po Sarajevu
i raznim internet stranicama.
Dobro sam se nacitao ovih sranj* na ovoj temi, prepucavanja itd.....
Za: kkkiiinnnggg
"Obaranje" vidjet cemo, nemozes pricati tako a ne znas ni kako auto ide
Za: GocaS6
1000KS s nitrom opel:icon_rolleyes: pa ljudi u supru jedva nagauraju hiljadu konja, vjerujem samo kada vidim video s tim opelom na dyno testu
Za: HFintegrale
Pognute glave sigurno nece otici, izgubio ili ne
Za: Tibor987
Tvoje skromno saznanje i ta "izjava hote" je suplja prica, to da kaze covjek koji zivi prekoputa mog stana, covjek kojeg znam od kraja rata i prije, covjek koji citav zivot pravi auta, covjek koji se citav zivot trka, sto autima, sto motorima nekada davno. Ti stvarno mora da si pukao kada mozes tako nesto napisati. Hota ti se trka na streetrace cisto onako iza zabave, malo promjene i neke nagrade ako ima, a ne da bi neka djeca, maloumnici i ostali "veliki" poznavaoci auta, "strasni" trkaci i ostali pricali suplje price, bili zavidni i ostalo.
Još nesto znas koliko covjek misli na ovaj streetrace za vikend, toliko da me juce pitao "kada je ono streetrace".
Za ove sarajlije prvo ne znam jeste li suada ikada vidjeli a kamoli sta drugo, stoga manje price.....
Za: Honey
Naravno da ce se za svoje auto uvijek reci najbolje i ostalo, ali zasto se palis covjece, dodzi odvezi trku, pobjedi, uzmi pare i otidzi a ostali nek kake, ha ja..
Jedino sto mi se svidza kod tvog golfa je ono najvaznije, motor, a ostalo je po mom ukusu fuj
Trka izmedzu tebe i Hote ce biti najzanimljivija garant, naravno ja cu navijati za hotu, iskreno mislim da nemas sanse, opet to je GOLF a ono lancia, mada uvijek ima brzi.
Ova kladionica je cisto tu da bi bilo zanimljivije i da covjek koju kintu moze zaraditi a ne da se kurci parama, pa ako si rapolozen kladi se, ne mora biti hiljada.
Sretno tebi za vikend i ostalim ucesnicima.
ps. Za ono glavonja, iz prilozenih slika mislim da imas najvecu glavu medzu rajom