Ja sam za..guru je napisao(la):Nego da vas pitam, jeste li za jedan PARTY na pisti u subotu navečer od 21:00 do ranih jutarnjih sati.
Naš plan je ovakav: poslije trke u subotu, znači oko 20:00 kruzing sa Piste prema gradu i kroz cijeli Mostar POD PRATNJOM POLICIJE, pa povratak na Pistu do 21:00 i onda BAVARIA-RED BULL PARTY. Za muziku bi bio zadužen DJ ZURA. Cijene pića bi bile snižene u odnosu na one s utrke.
guru je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):Kao što vam je poznato dolazim kao fotograf dole sa par kolega novinara i svi vi koji se budete takmičili želim vam sreću da uzmete nagradu a sto se tiče najbrzih nemojte biti nervozni i bahati prema nekim novinarima ako budu trazili Izjavu od vas
toliko od mene i neka najbolji u svojim Klasama pobjede
PS.
Hvala Goci,Nini,Dadi na zalaganju da dobijem press Iskaznicu jer i ovaj put aparat i novinarski dokumetni idu uz mene
Moj Ado slabo ti oni iskaznicu sređuju. Sve su iskaznice kod mene a niko je još niej pitao za tebe. Samo se ti javi na 063/311-557 i dobićeš je bez ikakvih veza.
Nego da vas pitam, jeste li za jedan PARTY na pisti u subotu navečer od 21:00 do ranih jutarnjih sati.
Naš plan je ovakav: poslije trke u subotu, znači oko 20:00 kruzing sa Piste prema gradu i kroz cijeli Mostar POD PRATNJOM POLICIJE, pa povratak na Pistu do 21:00 i onda BAVARIA-RED BULL PARTY. Za muziku bi bio zadužen DJ ZURA. Cijene pića bi bile snižene u odnosu na one s utrke.
silverstar je napisao(la):ja sam za
samo da ne bude hladno.. kakve su temperature navecer u mostaru ?
kod nas u SA svako vece izmedju 11 i 13 stepeni (oko 01.00 - 02.00, kasnije vjerovatno jos stepen dva nize..)
PS
vidio sam na prijavama i potvrdu vec ranije najavljivane ekipe iz Novog Sada ..
braca Meljkuti (kadett let i honda let) i Ljukovcanin (yugo let), svi 13 i nanize
guru je napisao(la):silverstar je napisao(la):ja sam za
samo da ne bude hladno.. kakve su temperature navecer u mostaru ?
kod nas u SA svako vece izmedju 11 i 13 stepeni (oko 01.00 - 02.00, kasnije vjerovatno jos stepen dva nize..)
PS
vidio sam na prijavama i potvrdu vec ranije najavljivane ekipe iz Novog Sada ..
braca Meljkuti (kadett let i honda let) i Ljukovcanin (yugo let), svi 13 i nanize
Navečer i ponoći temperatura se ne spušta još uvijek ispod 16-18 stupnjeva. Doduše to je u gradu. Za pistu možda bude 1 stupanj manje. Evo sad (22:00 sati) je 21 C.
harbas je napisao(la):malo prije me Repo zvao kaže da je mjenjač u defektu tako da je upitan na trci u Mostaru