Član
andre306 je napisao(la):nocenje uz rostilj na pisti uz par potezanja, radi zaj*ancije, heheheheh
Da vas sve obavijestim da će u petak navečer na pisti sve već biti instalirano osim semafora. Znači predstartni prostor i staza bit će ogradom zaštićeni i neće se moći voziti po stazi niti ulaziti u predstartni prostor. Cijelu noć će na stazi biti PUMA security sa vozilom, pa da ne bi bilo problem s njima jer neće dozvoliti vožnju po stazi.
Potezati se možete znači od ulaska na pistu pa negdje do predstarta. Nemojte da se netko zabije u ogradu predstarta.:123::icon_mad:
zmayich je napisao(la):mislim da je style samo usputna pojava (nista zlonamjerno). Al trka i auta koja dolaze na trku ce da gore tako da je akcenat bacen upravo na cetristo dvojku...
Pa Style nije baš usputan pošto će opet auta osim od sudaca biti ocijenjena i od publike, biti parkirani u predstartnom prostoru nekih pola sata i proći cijelom stazom gore -dole. Znači uveli smo ta vozila u centralni prostor manifestacije. Nisu negdje na margini.
ako se otvara kladionica NAMA bi morao ići neki procenat:icon_question:Little Dragon je napisao(la):Evo prijatelj me zamolio da stavim tj otvorim malu kladionicu znaci radi se o tome da momak stavlja na Hotu 1000 km protiv Repe , ako ste ubjedzeni da ide i Repin stroj stavite pare pa et da vidimo sta ce biti .... Imali ko ..... Repo mozda ti sam na sebe posto si rekao da dominiras???
:123::123::123: