edo_16v je napisao(la):
Moze li neko tacno odgovoriti na pitanje...
Moze li neregistrovano auto sa policom osiguranja i zelenim kartonom preci granicu na prikolici??
zasto da ne??? samo izvrsi najavu granicnoj sluzbi BiH da ce to i to auto preci granicu dana tog i tog i vratiti se dana tog i tog, isto tako vrsis najavu granicnoj sluzbi HR...
Fino nazoves informacije BiH i trazis granicnu sluzbu na tom i tom prelazu, okrenes broj i fino kazes:
Dobar dan ovakva je situacija... 31.07 se odrzava trka na 402m u Osijeku, ja bi granicni prelaz presao dana tog i tog sa vučnom sluzbom na kojoj ce biti natovareno vozilo to i to neregistrovano, sa policom osiguranja i zelenim kartonom, molim vas mozeteli mi reci sta mi je potrebno da bi izvrsio prelaz-izlaz i povrat u BiH... kad dobijes odgovor zahvalis se i poklopis slusalicu...
Sledeci korak... nazoves informacije HR i trazis broj tog i tog granicnog prelaza... kada dobijes broj slijedi sledece korake:
okrenes dobijeni broj i sacekas da se neko javi...
Dobar dan ovakva je situacija... 31.07 se odrzava trka na 402m u Osijeku, ja bi granicni prelaz presao dana tog i tog sa vučnom sluzbom na kojoj ce biti natovareno vozilo to i to neregistrovano, sa policom osiguranja i zelenim kartonom, molim vas mozeteli mi reci sta mi je potrebno da bi izvrsio ulaz-izlaz iz HR... kad dobijes odgovor zahvalis se i poklopis slusalicu...
Izganjas sta ti je potrebno odes na SR No4 Osijek, prijavis klasu 15, vozis klasu 15 i probijes u 14, vozis klasu 14, odvozis niskih 14, uzmes prvo mjesto u klasi 14 dobijes pehar i nesto love, vratis se sretan i sa lijepim iskustvom u BiH...
Nemojte me više