menso je napisao(la):izvinjavam se ako je malo off a imal ko iz tuzle da je iso prvi put kolko treba vremena posto sam i ja konto ici abd. i sta sve treba na granici peglaju li sta...
menso je napisao(la):izvinjavam se ako je malo off a imal ko iz tuzle da je iso prvi put kolko treba vremena posto sam i ja konto ici abd. i sta sve treba na granici peglaju li sta...
trizex je napisao(la):menso je napisao(la):izvinjavam se ako je malo off a imal ko iz tuzle da je iso prvi put kolko treba vremena posto sam i ja konto ici abd. i sta sve treba na granici peglaju li sta...
Cca 2 - 2ipo sata, nas na granici nisu nijednom peglali ide se u koloni laganini i nema problema. Sto ti napisa Esmir ispod, zeleni karton, papiri od auta, BIH naljepnica nazad, licna karta i gas
kalkan je napisao(la):kad završi prvi i kad se poslože prijave.
HONEY je napisao(la):kalkan je napisao(la):kad završi prvi i kad se poslože prijave.
ok. govorio sam sa Sejom jucer i objasnio mi je otprilike kako i sta kontate.. pametno bi bilo da se nocni race sto prije zapocne, automatski ce se i prije zavrsiti
i onda da se ne zuri sa zapocinjanjem race-a u nedelju ujutro. slobodno pomaknite par sati naprijed, da se ljudi mogu odmoriti
moras uzeti u obzir da mnogi doputuju iz daljine, umorni, i odmah ih cekaju 2 race i party.. a voziti nije neozbiljna stvar