GocaS6 je napisao(la):Svaka cast svim natjecateljima i AK Slavonija na odlicno organiziranom eventu!
Ja samo jedno pitanje, Roman (usput svaka cast) je odvozio 10.7 kad je vozio s Bastom ako sam dobro razumio? Posto netko rece da je u finalu sa Kostadinovicem napravio RL (a posto ga nema u sluzbenim rezultatima kao drugog u klasi 10 ocito jeste)?
srdjo je napisao(la):Igy postavi slike na neku stranicu odakle se mogu skinuti sve odjednom...ako moze...
jubix je napisao(la):srdjo je napisao(la):Igy postavi slike na neku stranicu odakle se mogu skinuti sve odjednom...ako moze...
prosli put je nesto govorio al se nije moglo skinuti sve u komadu..eto ako moze ovaj put lijepo bi bilo!!:icon_smile:
lijepo bi bilo radi nas koji nismo bili u Osijeku!!:icon_smile:
GocaS6 je napisao(la):Svaka cast svim natjecateljima i AK Slavonija na odlicno organiziranom eventu!
Ja samo jedno pitanje, Roman (usput svaka cast) je odvozio 10.7 kad je vozio s Bastom ako sam dobro razumio? Posto netko rece da je u finalu sa Kostadinovicem napravio RL (a posto ga nema u sluzbenim rezultatima kao drugog u klasi 10 ocito jeste)?
jubix je napisao(la):Svaka cast svim takmicarima!!
Moze li mi neko dati link tog repinog projekta na forumu,ako ima??
VR6Boki je napisao(la):Jesi kvalifikacije ucicao, 16,001 :icon_biggrin: Koje ti je best time te OPC??
HONEY je napisao(la):Boki, ono sam ti ja danas svirao iz sive Skode Octavije, dok sam prolazio kroz Sarajevo
naime, Boki je vidjen da se voza na biciklu
HONEY je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Svaka cast svim natjecateljima i AK Slavonija na odlicno organiziranom eventu!
prije nekoliko stranica sam vec napisao izvjestaj. mislim da sam na kvalifikacijama odvozio 10.8 vrijeme auta, a 10.9 ukupno, a u polufinalu klase 10 sa Bastom sam odvozio mislim vrijeme auta 10.6 i ukupno vrijeme 10.7
protiv Kostadinovica sam napravio red-light, i primjetio sam kad sam kreno da je crvena lampica upaljena ali svejedno nisam htjeo odustati kad smo vec stali da se trkamo, i isao sam maximalno. promasio sam drugu brzinu i tada me je on preletio, trecom i cetvrtom sam se dobro drzao sa njim.
ali i da nisam napravio RL, i da nisam fulao drugu brzinu, svejedno bi on pobjedio, samo sa manje razlike. puca od snage, nema sta