sve pohvale druze za vozilicu ludilo je dobraOj da skinem i ja prasinu sa ove garaze, otisla je vec u zaborav xD, nista se posebno nije radilo na autu, nesto sitno, stavljene su druge felge, u pitanju su Alessio Vittoria 7,5x17, auto zatamnjeno ponovo i napred, uradjeno komplet bijelo osvjetljenje instrumenata, skinuta crna folija sa komplet stopki pa uradjen samo rikverc i zmigavac, presvucena srednja konzola sivom folijom, stavljeni xenoni, i jos nekih sitnica, pa ev cisto koja slika trenutnog stanja
fino su legle, al morat cu ih lakirat sad kad nabacim celicne, malo su izgrebane...sad trenutno ganjam gewinde, pa da ide jos u pod, onda ce bit po ps-u... a moguce, bio u dobojuFelge su vrh, sreli smo se neki dan negdje oko Ganjge, ja ulazio kod njih kad si prosao dole prema semaforima
ako budes iso u doboj javi se pa da se popije picefino su legle, al morat cu ih lakirat sad kad nabacim celicne, malo su izgrebane...sad trenutno ganjam gewinde, pa da ide jos u pod, onda ce bit po ps-u... a moguce, bio u doboju
nije belaj, kad budem dolazio sibnem ti pmako budes iso u doboj javi se pa da se popije pice
ma naso sam gewinde, al da mi bi ove svoje opruge i amortizere prodat :/extra je samo jos malko u pod