A sto se ti nadje uvrjedjen u ovom mom postu ajd molim te objasni.......ivica je napisao(la):ako zelis dodji ako neces nemoras i cao a misli sta zelis
sreto je napisao(la):kako cujem izgleda sam ja nepozeljan nemam sta pisat na pm dzabe:lol:
sreto je napisao(la):A sto se ti nadje uvrjedjen u ovom mom postu ajd molim te objasni.......ivica je napisao(la):ako zelis dodji ako neces nemoras i cao a misli sta zelis
ja nisam imao sa tobom nikakvih nesuglasica neznam zbog ceg ovo pises:icon_rolleyes:
care ja i sreto se znamo dobro tak da se nebrines....al nevidim u cem je problem,svi su dobrodosliantrax je napisao(la):sreto je napisao(la):A sto se ti nadje uvrjedjen u ovom mom postu ajd molim te objasni.......ivica je napisao(la):ako zelis dodji ako neces nemoras i cao a misli sta zelis
ja nisam imao sa tobom nikakvih nesuglasica neznam zbog ceg ovo pises:icon_rolleyes:
Ponesite mu guma neka vam pistu iscrta... nemojte se bezze blamirat i prozivat da je Sreto negdje nepoželjan, jer nije sigurno... Ako je nekom prigovorio na neke radove oko auta, dobronamjerno je sigurno jer momak zna puno toga, sigurno više od vas svih praktično... a što je ljudina, to će te reći tek kad ga upoznate
pozz.
antrax je napisao(la):sreto je napisao(la):A sto se ti nadje uvrjedjen u ovom mom postu ajd molim te objasni.......ivica je napisao(la):ako zelis dodji ako neces nemoras i cao a misli sta zelis
Ponesite mu guma neka vam pistu iscrta... nemojte se bezze blamirat i prozivat da je Sreto negdje nepoželjan, jer nije sigurno... Ako je nekom prigovorio na neke radove oko auta, dobronamjerno je sigurno jer momak zna puno toga, "sigurno više od vas svih praktično"... a što je ljudina, to će te reći tek kad ga upoznate
pozz.
Davor_ je napisao(la):Sinovi vidimo se u MD sam nemojte da bude driftera pod rucnom :lol:
sreto je napisao(la):e ovako da se ja opet javim da ne dolaze drugi u sukobe zbog mene sto ne zelim i necu.....
kako sam cuo doslo je do nekih ne suglasica izmedju mene i jedne osobe koju necu imenovat a nema uopste veze sa rejsom da bi ja bio nepozeljan i da je sukob u vezi auta......
necu je imenovati zato sto nebi ni sa kim bio u sukobu zbog nekih stvari po meni djecije prirode i nebi htjeo dovesti prijateljstvo u pitanje zbog tih trivijalnih stvari samo sam htjeo dat mu do znanja da znam i da zidovi imaju usi i ja cu se prema njemu nastavit ponasati kao i pre jer ljucki je prastati a brate i nema razloga....
eto nemojte se prepirat zbog mene jer ko me zna on zna ko sam,ovo je bilo samo da decku otvorim oci da su to nebitne stvari u zivotu i da je prijateljstvo bitnije....
antrax je napisao(la):@d3j4n0v1c: izvini kolega nit se poznajemo nit išta... ali Sretu poznajem lično, i smijem garantovat za njega kao čovjeka što se barem tog tiče... i smijem pričat šta mi je želja za njega... jer nema se o njemu šta loše pričat... tako da
A što se znanja tiče, ovdje sam samo naveo rad i djela njegovih ruku, na to sam mislio... ništa drugo... i to nema potrebe da se neko zamjera, tj. zbog nečeg ko šta i kako zna uradit... imam i ja kolega koji se bave mojom profesijom, neki su bolji od mene, ja sam bolji od nekih, pa se opet družimo i nikad oko tog ne zamjeramo... tako da nema potrebe se raspravljat To mi je bila vodilja za predhodni post koji sam napisao, jer na okupljanju da neko bude nepoželjan nema logike nikakve...
živi zdravi i veseli bili, bitno je druženje
pozdrav.
darkos je napisao(la):ja cu da ponesem malu brusilicu ako bude trebao neki sitni zahvat na limariji
darkos je napisao(la):ja cu da ponesem malu brusilicu ako bude trebao neki sitni zahvat na limariji