Član
Little Dragon je napisao(la):Kad se vec prica o ovome zanima me jel sta lose ovo po oprugu ili pak auto?
Ma gde lose, svi znaju da za najbolje performanse vozila je pozeljno "savremeno" oslanjanje retardirati na nivo kocija...
Little Dragon je napisao(la):Kad se vec prica o ovome zanima me jel sta lose ovo po oprugu ili pak auto?
Skrabo je napisao(la):edo_benz je napisao(la):ma samo ima kraci hod opruga kao i amortizer naravno malo bude tvrdji pozadi i et sta imas izmisljat toplu vodu
I gdje cu ovo uzeti :icon_sad: :icon_sad:
Mirsado je napisao(la):Skrabo je napisao(la):edo_benz je napisao(la):ma samo ima kraci hod opruga kao i amortizer naravno malo bude tvrdji pozadi i et sta imas izmisljat toplu vodu
I gdje cu ovo uzeti :icon_sad: :icon_sad:
Pozdrav, ja imam ovo zovu se optizeri opruge, postoje dvije vrste duge i kratke zavisno od zaspona izmedju opruge navoja. Nema nikakve stete za bolo sta da se moze zafrkati, cijene su od 1,5 km do 2,5km. U sarajevu sam kupio na auto pijaci ?
http://imageshack.us/photo/my-images/171/4velikihoptizeranovosli.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/267/16052012181.jpg/
Darko_GT je napisao(la):Kao što rekoše to se zovu optizeri i imam ih oko 500 komada cijena je oko 2 KM po komadu ali imam nešto bolje male plave opruge koje se stavljaju u te velike opruge i imaju svoje "šolje" za nalijeganje i rešiš to kačanje i auto bude kruće nazad nema cimanja.
MeBeSad je napisao(la):stavljat ces gti opruge i brines se da ce ti kaciti? sta ti prevozis...
Darko_GT je napisao(la):Kao što rekoše to se zovu optizeri i imam ih oko 500 komada cijena je oko 2 KM po komadu ali imam nešto bolje male plave opruge koje se stavljaju u te velike opruge i imaju svoje "šolje" za nalijeganje i rešiš to kačanje i auto bude kruće nazad nema cimanja.
MeBeSad je napisao(la):kod mene su 15ke 7jota et28 sa /45 gumom na plinskim amortizerima skoro do ruba moze jedan prst stati...i opet ne kaci mada sam nagurao onih odbojnih guma pun amortizer..
dzinn16v je napisao(la):Kupi nove amortizere...dzabe ti to sve kemijanje kad ti nevaljaju amortizeri pa ti je premekan pozadi.