Član
DSA je napisao(la):ne vjerujem...sve sto budem stavljao, ici cu na original...znaci, one stvari sto idu na rs-ice ili L&K
ok original a ovjes standard ili promjena?I koje tockove planiras?
DSA je napisao(la):ne vjerujem...sve sto budem stavljao, ici cu na original...znaci, one stvari sto idu na rs-ice ili L&K
bojan i stefan je napisao(la):evo slika
vladica85 je napisao(la):dobro odradjena oktavija,ima kod nas covjek isto dobro odradio,nista pretjerano,ko u tebe samo druge felge i nema ove bijele kombinacije
ici cu na gewinde, sa stelovanjem i visine i tvrodoce, mozda kw, ne znam...sto se tice tockova, kupio sam vec 17-ke Pegasus, i zasad je to...kasnije, ko zna, vidjecemo:123:bojan i stefan je napisao(la):DSA je napisao(la):ne vjerujem...sve sto budem stavljao, ici cu na original...znaci, one stvari sto idu na rs-ice ili L&K
DSA je napisao(la):ici cu na gewinde, sa stelovanjem i visine i tvrodoce, mozda kw, ne znam...sto se tice tockova, kupio sam vec 17-ke Pegasus, i zasad je to...kasnije, ko zna, vidjecemo:123:bojan i stefan je napisao(la):DSA je napisao(la):ne vjerujem...sve sto budem stavljao, ici cu na original...znaci, one stvari sto idu na rs-ice ili L&K
fidel je napisao(la):nikad ljepsu skodu nisam vidio.Stvarno je prelijepa.Svaka cast
DSA je napisao(la):cekaj, jesu li ovo kod tebe originalni xenon farovi?
vidim da je naknadno stavljano
cenga je napisao(la):dobar autic
hvala druze a da ti odgovorim ovjes je podesiv naravno i spusten je max a cini ti se da lezi pozadi nazad je visa za cant nego naprijed a rucica mjenjaca ide uz set pedala i volan bar po meni al to je stvar ukusa pozzV6 HDi je napisao(la):Svaka cast druze... Cestitke... Svidja mi se tvoj stil
Jel ti ovjes podesiv??? Ako te zanima misljenje hehe
Promjenio bih joj samo ovu rucicu... Odudara mi od svega ostalog mislim u unutrasnjosti a volan je legao perfektno!!!
I podigao bih je nazad samo mozda jedno pola centa... Da ima malo nagetosti naprijed jer na jednoj slici mi bas lici kao da je nazad vise spustena nego naprijed
Jos gepek samo vrati u crnu boju i to bi sve bilo - OSTATAK je za 10-ku pohvale sve!!!
:123::123::123::123::123::123::123:
DSA je napisao(la):tako je, vidim da nemas pranje farova...znaci, nisu original skodini farovi?
thefukara je napisao(la):par slika s' drugog foruma :icon_biggrin: (ja bi' felge ofarbao u crno {black on black} )