Član
dellas je napisao(la):Bilo bi lepo da bude Bijeljina Steta za Sarajevo ako je stvarno za praznik...
pa jeste tacno na uskrs....ma ajde nek i domacini nesto osvoje sta ima veze :lol:
dellas je napisao(la):Bilo bi lepo da bude Bijeljina Steta za Sarajevo ako je stvarno za praznik...
silverstar je napisao(la):vozit će se šampionat BiH (samo za licencirane takmičare iz BiH) .....
esso_sa je napisao(la):silverstar je napisao(la):vozit će se šampionat BiH (samo za licencirane takmičare iz BiH) .....
Sejo, kada mozemo ocekivati neko detaljnije pojasnjenje kako se postaje ovaj "licencirani takmicar" ?
Mjesec Maj i nije tako daleko i bilo bi dobro ovo blagovremeno pojasniti kako bi ljudi imali dovoljno vremena da ispostuju sve obaveze za sticanje licence
Liga je napisao(la):Da bi mogao ucestvovati u šampionatu BiH,
potrebno je da budes clan kluba koji je uplatio licencu od 150KM + neka papirologija,
i taj klub za tebe kao vozaca predaje zahtjev za licenciranje sto isto kosta oko 10KM...
onda vozis auto na tehnicki pregled i prijavljujes ga za sampionat...
daj e-mail da ti posaljem pravilnik...
p.s.
ja koliko sam cuo da si ti vec imao nekih ponuda da pristupis nekom klubu... :icon_smile:
silverstar je napisao(la):ovo za uskrs mi je sugerisano i pokusao sam promijeniti datum ali zbog nemogucnosti dobijanja te lokacije u drugom terminu (ranijem) i zbog dogovorenih datuma u kasnijim terminima nije bilo moguce to promijeniti..
sto se domacih tice, mislim da ce biti dovoljno konkurencije za dokazivanje sa strane i iz drugih gradova iz BiH, a posebno bi me obradovao dolazak prijatelja koji slave i da zajedno proslavimo u Sarajevu ...
Uskrs je familijarni praznik i meni je zao sto nije postojala mogucnost drugog termina jer bi u suprotnom to sigurno uskladio..
pozz
-Suki- je napisao(la):kud je uskrs kud i krsna slava đurđevdan, meni, kumu kao i dvojici kolega koju su takođe mislili voziti u SA...jbg...steta...msm da ce biti bas dosta odustajanja zbog toga ...adj mi manje vise, beton klasa :lol:, ali falice tu jake ekipe iz srbije itd....
Liga je napisao(la):Ev jedno pitanje za Seju...
vidim pise da se za klubsko bodovanje moze prijaviti 5 takmicara!!!?
e sad ispravi me ako grijesim...
Samo 5 takmicara iz jednog kluba se moze prijaviti na prvenstvo?
Ili se moze prijaviti vise a samo 5 se boduje za klubsko takmicenje a ostali za pojedinacno?
esso_sa je napisao(la):Liga je napisao(la):Da bi mogao ucestvovati u šampionatu BiH,
potrebno je da budes clan kluba koji je uplatio licencu od 150KM + neka papirologija,
i taj klub za tebe kao vozaca predaje zahtjev za licenciranje sto isto kosta oko 10KM...
onda vozis auto na tehnicki pregled i prijavljujes ga za sampionat...
daj e-mail da ti posaljem pravilnik...
p.s.
ja koliko sam cuo da si ti vec imao nekih ponuda da pristupis nekom klubu... :icon_smile:
Ja sam sa klubovima davno zavrsio sto ce rec da mi je (a i meni slicnima) sad ovom BIHAMK "novotarijom" automatski uskraceno pravo da vozim na SR sampionatu... Osim da nastupam kao "nelicencirani" a to bas i nema nekog smisla....
Nemam nista protiv ove licence kao licence, super je sto je SRCS izganjao da SR sada postane priznat kao sport i u BiH ali ne znam da li je u svom ovom procesu ikome palo na pamet da ima ljudi koji hoce da voze profesionalno kao "samci" a da ne budu obavezno vezani za neki klub.... :icon_rolleyes: