Član
da malo dignem prasinu s garaze, nemam trenutno nikakvih slika ali da se malo raspisem, imao sam puno problema s autom, prvo sam ga malo lupio nazad i razbio lijevu stopku pa sam je ja rucno lijepio =) malo se karambolka uvukla ali nije toliko primjetno i nisam nista pravio, paaa onda problemi sa gasom opet, servis i deranje po usima, onda mi najednom otkazu kocnice, pritisces nigdje je, izadjem van ulje iscurilo iz njih, postavim nove diskove disk plocice, kineticke, lafete ugl blizu 900KM s rukama, u medjuvremenu bile kupljene 17ke originalne abarth i 3x mi gume nozem busene pa sam ih prodao tako probijene, cudi me samo kako mi i ove dusmani neizbuse, islo se 2x na test do hrvatske, auto je tek sad tip top i bez mane, ugl hodajuci po servisima i majstorima dosao sam do saznanja da je bio udaren u desnu stranu, majstor ovaj sto mi je sklapao brava preporucio da mi malo rastavi auto i vidi sta je s njim bilo i dodje do tog da je instalacija auta natisnuta bila i malo po malo rijesi sve, do tad mi je uvijek prijavljivao neke greske ali da kucnem od drvo sad je sve u normali.. prodavao sam ga i nasao bio i musteriju ali sam odustao jer mi se nikako nije uklapalo ulozeno i sta dobijam.. ujutro opet idem na test do tucepa pa cu usput opalit par slikica i postaviti cisto da neode tema u zaborav =)