Ko koga kupuje? auto tebe ili ti njega? ko je kome gazda? ti njemu ili on tebi? Ja sto kupim svojim parama, ja sam tome gazda i sef. Tacka...
Da dodam za ove sto kazete da naprotiv, mogu dobiti jos neke kao kupce.... Mogu dobiti samo lizoguzce koji ce kupiti i govno sa natpisom ferrari da bi se vidjelo da imaju, ali to su samo oni sto se pokazuju a blage veze nemaju od auta niti su neki ljubitelji
Prvo spustite ton, ti ako si uporan da za svoje pare mozes uzeti SVE, onda si se gadno zavarao.. Prvo ferrari ti nikad nece prodati auto ako dodjes samo sa parama, znaci NIKAD ! Moras imati odredjeni broj auta u kolekciji, kotirati u tim krugovima, ici na te evente koje onii organizuju itd itd, ZA SVOJE PARE !Jesi ti glup ili nisi????? koji cu k**** potpisivati ugovor da mi neko odredjiva pravila za moje pare??? jesi ti bolan normalan ikako??? Sta je sa vama ljudi??? Da ti neko odredjuje pravila za tvoje pare hahahaaha vi ste tacno popucali po savovima...
Ko koga kupuje? auto tebe ili ti njega? ko je kome gazda? ti njemu ili on tebi? Ja sto kupim svojim parama, ja sam tome gazda i sef. Tacka...
Da dodam za ove sto kazete da naprotiv, mogu dobiti jos neke kao kupce.... Mogu dobiti samo lizoguzce koji ce kupiti i govno sa natpisom ferrari da bi se vidjelo da imaju, ali to su samo oni sto se pokazuju a blage veze nemaju od auta niti su neki ljubitelji
Druze moj fazon je što ga ti ni ti ni ja ne možemo kupiti, čak i da imamo pare.
Pravit cu se da ovo nisam vidio ,fakat ja koji gotivim njemce i tehnologiju reci da su ta dva seljacka je nepromisljeno. Ni u jednom nisi sjedio ni vozio i slusao si neke novinare...predpostavljam! Viper je stvarno loše auto ,izdrada kvalitet ali posjeduje jedan od najjacih atmosferski motora, postoje track verzije vipera tako da ide i u krivinima. A corvetta zr1 ti je trenutno mozda i best buy cak duplo jeftinija od konkurencije . pozdravkorveta i viper su seljacka auta, mogu se poredit po performansama samo na pravcu eventualno, u svemu ostalom su u veliko zaostatku u odnosu na sve europske supersportske automobile..