Član
Privest ce te policijoti cim udjes u drzavu zbog onog zutog 350 iz Doboja :icon_biggrin:BlackPrince86 je napisao(la):Imam godisnji u avgustu,i bas sam se konto provozat Bosnom...nesto mi govori da nece bit ugodan trip :lol:
Privest ce te policijoti cim udjes u drzavu zbog onog zutog 350 iz Doboja :icon_biggrin:BlackPrince86 je napisao(la):Imam godisnji u avgustu,i bas sam se konto provozat Bosnom...nesto mi govori da nece bit ugodan trip :lol:
vranac je napisao(la):ne ide bas extra...na 160 milja mu gas nestaje, ne znam sta je!
neki charger ce trebat uglavnom :icon_smile:
BlackPrince86 je napisao(la):vranac je napisao(la):ne ide bas extra...na 160 milja mu gas nestaje, ne znam sta je!
neki charger ce trebat uglavnom :icon_smile:
Haha ok,test driveru sljedece godine ce postat FI,najvjerovatnije Vortech s.charged,pa ce bit gasa za bacanja jos :icon_smile:
erol_brcak je napisao(la):necemo pretjerivat, valja meni jos rize pojest al hvala.
A Zed je majko mila, pojava samo takva, o zvuku da ne govorim. Vozimo se Laki i ja u Seatu ispred i carko nazad ubrzaje, mi u Seji se najezili, mogu mislit filinga tek u centru zbivanja :icon_biggrin: al curica koja u trenutku kad je Princ prolazio pjeva "ooozeni meee" je ipak vrhunac
@Schumi: Nije to Princ, to je RS6 Enes
@Andel: Neka, nek se zna, nisam ja jedan od tih, ja svoje greske prizanjem, kazem sad sam naucio da vise nikad na suncu najvecem ne treba radit, a svakako nije strasno, niti nesto primjetlivo, samo prefekcionisti koji se budu zagledi primjetit ce