pioneer_09 je napisao(la):.nOKe je napisao(la):-Suki- je napisao(la):sad ce se Dino javiti i reci da nije zadovoljan uslugom pa ce biti 1:1 i tako u krug...
Zadovoljan ili ne, to nije moj problem
Dolazio je par puta dok sam radio felge i bio je zadovoljan, kada je dosao da ih peuzme takodje, tako da mu ta prica ne pije vode svakako..
Keno ne interesuju me vaše relacije, niti to zašto je on tebi dužan, ali kod mene je najbitnije da je mušterija zadovoljna. Gledam da se uradi sve perfektno, jer ako je mušterija zadovoljna i ja sam. Ako je mušterija zadovoljna ona će meni opet doći i dovesti će još nekog i preporučiti me, ako nije onda si samo na gubitku, može ti ne platiti i nikad više neće kod tebe nešto naručiti ili tražiti neku uslugu Tako da ovo što sam boldirao pada u vodu. Postavi se i ti u istu situaciju, pa ćeš možda promijeniti mišljenje.
Ovo nije ništa zlonamjerno, možda si ti njemu perfektno uradio u to ne ulazim, samo mi je ovo zasmetalo što si napisao pa sam morao prokomentarisati
Nisam vidio ovaj komentar, pa da odgovorim , sa malim zakasnjenjem..pioneer_09 je napisao(la):Keno ne interesuju me vaše relacije, niti to zašto je on tebi dužan, ali kod mene je najbitnije da je mušterija zadovoljna. Gledam da se uradi sve perfektno, jer ako je mušterija zadovoljna i ja sam. Ako je mušterija zadovoljna ona će meni opet doći i dovesti će još nekog i preporučiti me, ako nije onda si samo na gubitku, može ti ne platiti i nikad više neće kod tebe nešto naručiti ili tražiti neku uslugu Tako da ovo što sam boldirao pada u vodu. Postavi se i ti u istu situaciju, pa ćeš možda promijeniti mišljenje.
Ovo nije ništa zlonamjerno, možda si ti njemu perfektno uradio u to ne ulazim, samo mi je ovo zasmetalo što si napisao pa sam morao prokomentarisati
evo i ovdje da napisem :
https://www.olx.ba/profil/starigrad992
evo jos jednog prevaranta sarajevskog, ako neko zna bilo kakvu info o njemu nek napise.. prodao mi je iphone u vrijednosti 200KM gdje je maticna sprzena, bilo je licno nastimao je da radi ja sam odmah htio da vratim ali ni traga ni glasa.. vec par profila su mi potvrdila da ih je prevario ili pokusao prevariti