aServis je napisao(la):Ja planiram ovog američkog terijera da nabavim, nisu mi bitni papiri, specifikacija i sl...pa et ako neko ima za ponuditi neka javi.
dellas je napisao(la):Imao je brat Cane Corso-a, uginuo mu je od prekomerne kilaze, tj. srce mu je otkazalo zbog toga, pripazi na ishranu...Doduse bio je dosta krupniji od tvog. Prelep ti je pas
Nema pitomost veze sa pasminom vec sa vlasnikom !!! Ja sad ocekujem leglo CC pa cu jednu zenku najvjerovatnije uzeti i to žena biraJetta TDI je napisao(la):dellas je napisao(la):Imao je brat Cane Corso-a, uginuo mu je od prekomerne kilaze, tj. srce mu je otkazalo zbog toga, pripazi na ishranu...Doduse bio je dosta krupniji od tvog. Prelep ti je pas
odlicni psi... Ja bi volio naci nekog cistokrvnog al pitomijeg za mene i moju zenu
Ja neki dan dao muzijaka starog 14 mjeseci na poklon sa svim papirima i sveAl_Galone je napisao(la):ima li neko mozda dobermana? Ili zna nekoga ko uzgaja iste?
bmwscaner je napisao(la):Ja neki dan dao muzijaka starog 14 mjeseci na poklon sa svim papirima i sveAl_Galone je napisao(la):ima li neko mozda dobermana? Ili zna nekoga ko uzgaja iste?