U to nesumljam druze :icon_smile:Al_Galone je napisao(la):U jebote,sto se dize prasina,ama ljudi polako.
Za sve ima asfalt da se proba,serijski coupe jeste sporiji od ove serijske mazde,ali nema serijskih coupe-a da se proba sa njima
Evo da ja nešto napišem... Dakle, MPS ide extra, stvarno nema priča i OPC nema šanse 1000000% protiv MPS-a jer ipak je to trenutno najbrži auto na prednji pogon na svijetu.. Ja sam se probao sa Mazdom par puta, i auto ide nemam šta. Ali bih isto tako naglasio da sam ja bio sa ženom u autu (koja vrišti na 120 ) i da je 180 kmh kroz Sarajevo ipak malo previše za žensko. Ali nek Mirza kaže kad smo se fino potegli kako ide kupe, jer stvarno nema potrebe za pričanjem priča. Ima SR za takve stvari, gdje se najbolje vidi kako koji auto ide. A to što ljudi stoje na benzinskoj i pričaju priče, nek pričaju... Ima SR, 50 KM pa nek izadju nek se potežu.... I protiv mene i protiv bilo koga, mada su to ljudi koji su stali na 16 ili 17 sekundi i konstantno pričaju i seru a nema rezultata...Mrva je napisao(la):To sto Mizra prica kako auto nije toliko strasno to macku o rep zato sto se navikao na njega pa mu sad svejedno. Ja neznam nikoga ko ga je "uzeo" u tom potezanju a bilo je pacenika koji su nabrajali nekakve konje i opet na kraju citali Mirzinu registraciju. A tu je i Fiat Coupe turbo, znaci 30 ljudi na pumpi stoji i gleda i opet na kraju neki komentarisu kako je bilo obrnuto ajd sad to nije bitno... al ako taj isti kupe ide niski 14 nemoze biti nikako da autic ide bezveze i cast Galonetu i onim rijecima.
Gledajte vi to kako hocete al momak je to auto kupio za sebe ne za 402, ili sta ja znam vec jer to njega apsolutno neintresuje
btw. Napokon i ti da se regas!!! dobro dosao
Izvini druze mozda sam se ja pogresno izjasnio!! Samo sam htjeo da kazem da mazga ide dobro.. i nebi da komentarisem tebe jer si ti ipak fer i korektan momak al neki komentari od drugi koji sam cuo se me bas bas razljutili. Mislim.. 6-7 duzina da si mazdu uzeo tesko. A vjerujem da ste "bare bare" sto bi rekli. A stojim i ja iza toga, ima SR pa nek se vidi ko je brzi pozdravAlen_P je napisao(la):Evo da ja nešto napišem... Dakle, MPS ide extra, stvarno nema priča i OPC nema šanse 1000000% protiv MPS-a jer ipak je to trenutno najbrži auto na prednji pogon na svijetu.. Ja sam se probao sa Mazdom par puta, i auto ide nemam šta. Ali bih isto tako naglasio da sam ja bio sa ženom u autu i da je 180 kmh kroz Sarajevo ipak malo previše za žensko. Ali nek Mirza kaže kad smo se fino potegli kako ide kupe, jer stvarno nema potrebe za pričanjem priča. Ima SR za takve stvari, gdje se najbolje vidi kako koji auto ide. A to što ljudi stoje na benzinskoj i pričaju priče, nek pričaju... Ima SR, 50 KM pa nek izadju nek se potežu.... I protiv mene i protiv bilo koga, mada su to ljudi koji su stali na 16 ili 17 sekundi i konstantno pričaju i seru a nema rezultata...Mrva je napisao(la):To sto Mizra prica kako auto nije toliko strasno to macku o rep zato sto se navikao na njega pa mu sad svejedno. Ja neznam nikoga ko ga je "uzeo" u tom potezanju a bilo je pacenika koji su nabrajali nekakve konje i opet na kraju citali Mirzinu registraciju. A tu je i Fiat Coupe turbo, znaci 30 ljudi na pumpi stoji i gleda i opet na kraju neki komentarisu kako je bilo obrnuto ajd sad to nije bitno... al ako taj isti kupe ide niski 14 nemoze biti nikako da autic ide bezveze i cast Galonetu i onim rijecima.
Gledajte vi to kako hocete al momak je to auto kupio za sebe ne za 402, ili sta ja znam vec jer to njega apsolutno neintresuje
btw. Napokon i ti da se regas!!! dobro dosao
P.S sorry na offtopicu, MPS je prava zvijer i to je sigurno auto koje bih kupio da kupujuem nov auto (definitvno)...
Alen_P je napisao(la):6-7 dužina mazdu nemože uzeti nijedan gradski auto (ja ću pare staviti na to). 6-7 dužina je vrijeme SR hajmo reći 12 sekundi, a to vrijeme pravi Ferrari Lambo i ostali auti od milion maraka ... Mazda je zvijer, i nadam se da će ako ništa doći u Mostar da izmjeri auto.. Ipak, 290 Ks nije malo ....
VR6Boki je napisao(la):Mrva o kakvoj katastrofi pricas? Ta OPC je sa putnicima vozila 0.2 s sporije od deklarisanog vremena.
VR6Boki je napisao(la):Ma MPS je jaca 20 KS i ima zatvarac diferencijala, na 402 metra razlika je samo 0.3 sekunde - to kazu tvornicki podaci, a oni ne lazu. A OPC nije vozila trku u Zivinicama, samo je odvezla u revijalnom jednu-dvije voznje, da bi izmjerio vrijeme auta. I vozio je ispod 15 sekundi
Sve sto ide ispod 15 sekundi je zesca zvijer, ako je rijec o cestovnom autu.